M2 tavsiye alabilir miyim?
Merhaba,
M2 almayı düşünüyorum. Şu an da normal ssd 'de C sürücüsünde yerim kalmadı. 500 gb alanda 60gb kaldı. Normalde aşağıda belirttiğim m2 yi almayı düşünüyorum, nasıl sizce ?
- Crucial P3 CT1000P3SSD8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2
Aslında Samsung 970 Evo plus 1 tb almak isterdimde. Çok pahalı fiyat olarak. Bu arada anakartım Gigabyte B450 gaming x modeli ve pci exp 3 destekliyor.
Sizlerin düşüncesi nedir?
Diablo 2 Res. High Rune Satışı !
Merhaba arkadaşlar, şu an ladder da oynuyorum ve elimde baya bir yüksek rune lar var ,satmak istiyorum gerçek para karşılığında. İlgilenen olursa burdan bana bildirsin.
Şu an elimde olanlar ;
high runelar : 2x ber, 2x sur, vex, ohm , Lo , jah
arkadaşlar, bir sorum var, bilgisayarım logitech z5500 ses sitemine baglı ve, dolby seste veya dts seciminde 1 saniye kadar gecikme oluyor sonra ekranda görüyorum dolbye veya dtse gectigini, acaba diyorum optik kablom
eskide ondanmı? Seneler önce almıştımda.
Yeni güncel optik kablo mu alsam? Düzelir mi
|
Tek kanal 16gb ram yardıma ihtiyacım var!
Yeni sistem tamam mıdır? bakarmısınız?
|
Operatör seçimi yardım lütfen ??
|
Streamlabs OBS- siyah ekran !
x plane 11 zibo 737 eğitimi birebir?
İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 3600 || RAM: Corsair 32gb 3200mhz DDR4 CL16 || ANAKART: Gigabyte B450 Gaming X || EKRAN KARTI: Zotac GTX 980 TI Amp Extreme || SOĞUTUCU: Coolermaster Hyper 212 Evo Black Edition || SSD: Sandisk Extreme 240gb , Samsung 500gb 850 EVO || HDD: Seagate Baracuda 1tb Sata 3 || GÜÇ KAYNAĞI: Highpower HX 750 watt || KASA: Haf 942 |
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 418
İkinci El Bölümü Mesajları: 32
Konularının görüntülenme sayısı: 9.577 (Bu ay: 187)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware