Yine kampanya yine Rezillik!!!!
Vodafone Red tarifesi kullanıcısıyım. Redlilere özel kampanyalarda Trenyol alışverişlerinde alt baremsiz 20 TL indirim kampanyasından yararlanmak istedim ve ekte yüklediğim foto daki gibi biri araba için antifiriz cam suyu 36.99 TL diğeri 6 paket küçük pil o da 34.50 TL toplamda 71.40 TL lik alışveriş yapıp 20 TL indirim ile de 51.40 TL ye alacağımı sanarak FIRSATI KULLAN dan indirim kodunu aldım ama öyle olmadı adamlar normalde kargosu bedava olan ürünlere kargo fiyatı koyup 61.39TL ödemem gerekti yani 10 TL indirim oldu.
Nerde burda 20 TL indirim ben mi çıkarmada yanlış yaptım yoksa onla mı REZİL bir kampanya yaparak milleti kandıracaklarını mı sanıyor. Tüketici bu şirketlerin oyuncağı olmuş istedikleri yalan dolanları söyleyip ellerini ceplerimize atıyorlar.
YAZIKLAR OLSUN
KÖMÜRHAN KÖPRÜSÜ AÇILDI MI?
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan ve açılışı gerçekleştirilen "Kömürhan Köprüsü", açılışının yapılmasının ardından sosyal paylaşım sitelerinde gündemin en çok konuşulan konusu oldu.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan ve açılışı gerçekleştirilen "Kömürhan Köprüsü" 2021 yılının ilk açılışı oldu. En önemli yatırım projelerinden biri olan Kömürhan Köprüsü'nün açılışı sosyal paylaşım sitesi Twitter'da trend topic oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun açılışını gerçekleştirdiği Kömürhan Köprüsü ile ilgili siyasiler ve vatandaşlar çok sayıda paylaşımda bulundu. Açılışın hemen akabinde, kısa süre içinde binlerce paylaşım yapıldı."Orta açıklığı ile dünyada 4'üncü sırada"Elazığ ile Malatya'nın bağlantı noktasında yer alan ve 16 ile geçişi sağlayan, 2 bin 400 metrelik iki tüneli ve orta açıklığı ile dünyada 4'üncü sırada yer alan, aynı zamanda Eyfel Kulesi'yle aynı miktarda çelik kullanılan "Kömürhan Köprüsü", Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğünce 2014 yılında yapımına başlanan köprü, 720 milyon liraya mal oldu. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile Orta Anadolu, Ege ve Akdeniz bölgelerini birbirine bağlayacak olan 660 metre uzunluğundaki yeni "Kömürhan Köprüsü" vatandaşların kullanımına açıldı. - Ankara Kaynak: İHA
2 gün önce açılışı gerçekleştirilen bu köprüden geçen var mı? Çünkü açılışından sonraki gin geçmek istedim daha kullanıma açılmamıştı. Acaba şimdi açıldı mı yoksa hep açıldı denilip sonra bir daha mı açılış yapacaklar.
Yeni hat taşıdım tekrar değiştirebilir miyim?
Turkcelden taahhüttüm dolduğu ve uygun kampanya olmadığından vodafone a geçtim geçeli 1 hafta oluyor ama bulunduğum yerde İnterneti iyi çekmiyor bu mesajı bile zorla yazıyorum. Bundan tekrar cayma bedeli ödemeden hat değiştirebilir miyim?
YİNE BECEREMEDİK
11.11 indirimlerinden 4 ADET lastik almak için kupon biriktirmeye başladım sonuçta devir ekonomi devri ve indirimleri takip ediyorum. Sepetime 4 ADET lastik 1960 TL olacak şekilde Kasım 11 i beklemeye başladım bugün baktığımda bir TÜRKİYE geleneği olarak önce Bindirim sonra da indirim olacak şekilde 4 ADET aynı lastiğin fiyatının 2200 TL olduğunu gördüm.
Nasıl bir millet olduk anlamış değilim küçük esnaf olsun büyük holdingler olsun herkes milleti düdüklemenin peşinde. Bu ne müslümanlığa ne de ahilik anlayışına yani dünyanın her yerinde ahlaksızlık sayılabilecek bir durum ve bunu hergün her yerde yaşıyoruz. Bu işin sonu nasıl olacak....
ARTIK SEVİYORUM
Başlıktan anlaşılamayacağı gibi aşk meşk değil.
Ağızımızn tadının kaçtığı ve değiştirildiği biz istemesekte.
Adamlar çikolata yapmış hemde 39 gram 35 g değil 40 g değil 39 gram eskiden 50 gram Dı. Anladık maliyet arttı çikolatanın ağırlığı azaldı ama neden ÇİKOLATALI GOFRETİN tadı değişti. Eskisi ile yakından uzaktan alakası yok gofreti yavan ot gibi olmuş.
Aslında bu sadece çikolatalı gofret için değil bu devirde herşeyin ağırlığı azaltılıp kalitesi düştü.
Allah sonumuzu hayır eylesin.
HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN
40-50 dolarlık ayakkabıları bile alamaz olduk. Önceden seri sonu ucuzlar derdik beklerdim ve genelde 100-150 TL arasına istediğim gibi bir ayakkabı bulurdum.
Ama şimdi öyle mi? Değil tabi yerli, yabancı, iyi, kötü olsun 100-150 TL ye neredeyse doğru düzgün ayakkabı yok. Şimdi birileri çıkar 100-150 TL ye çok ayakkabı var der hemen savunma modu açık yazı yazarlar. Evet var ama bot alsan ilk yağmurda açılır su geçirir, spor ayakkabı alsan 1 ay sadece bu ayakkabı ile yürüsen açılır, kundura ayakkabı alsan tabanı açılır yani ucuz mal sonucu bir daha almak zorunda kalırsın kaldı ki bahsedilen rakam 40-50 dolar belki dolarla maaş almıyoruz ama bunlar dolar TL kuru ile çevrilip satılıyor.
Ondan bizi bu hale düşürenlere Allah razı olsun onlar bizim yerimize alır, giyer, gezer bizde bakarız yakışmış mı diye.
3500_4500 TL arası kombi tavsiyesi.
|
Nostalji kasetler
Youtube den müzik dinlerken aklıma geldi eski kasetlerde kimler var diye ağırlığının 90 lar olduğu, zamanında alınan tamamen orjinal kasetlerim.Yıllardır teybe koyup dinlemedim ondan çalışıp çalışmadıklarını bilmiyorum ama şöyle bakınca NEREDEN NEREYE diyor insan.
Sizlerde de böyle nostaljik kaset veya plak varsa görelim.
Kombiciler yüzünden kombi ustası oldum:))
Evet arkadaşlar artık bu kombi arızalandığında usta çağırmayıp kendim yapmaya çalışıyorum.
En son kombi ateşleme yapmadığından ne petekleri ısıtıyordu ne de sıcak su veriyordu. Usta diye birini çağırdım ve geldi. İçini bile açmadan prosestat arızalı dedi peki ne kadara yaparsın dediğimde 500 TL ye yaparım deyince Bi bahane ile gönderdim. Çünkü içini açmadan hemen 2 dk de 500 TL istemesi açıkça kazıklanacağımın belirtisiydi. Böyle olunca biraz araştırdım kombinin içini açtım fanı söktüm güzelce temizleyip taktım ve artık çalışır hale geldi. Ve bunun için ne parça değişti ne de para verdim sadece temizledim.
Bundan cesaret alarak kayınpederin yıllarca basınç sorunu vardı çalışırken içini açtım genleşme tankının sibobuna basıp su gelince bozulduğunu anlayıp yenisini aldım. Çünkü bunun için servis 600 TL istemişti. Ama beklenmedik durumlar oluştu genleşme tankı yanda değil arkada idi ve hermatik bacasıda içeri doğru biraz çıktığından direkt söküp yukarıdan çıkaramıyordum Kayınpederin ne olursa olsun artık demesi ile cesaretlenip kombiyi komple söktüm ve yerde genleşme tankını söküp tekrar duvara monte ettim ve sorun çözüldü artık kusursuz çalışıyor. Eminim böyle olduğunu gören servis daha fazla para isteyecekti.
Artık iyice kendime güvenip anne bababın evinin ,aldıklarından beri sorun yaşadıkları ve her yıl düzenli olarak kombici gelip yaptık deyip para alıp sonra tekrar eski sorunun baş göstermesi ile ben yaparım dedim ve araştırmalarıma göre sorun plakalı eşanjör de dedim ve fiyat araştırdım bu arada yetkili servis 1000tl özel servislerde 500tl istedi bu işlem için. 140 TL ye internette uygun eşanjör aldım ve taktım yıllardır düzenli olarak aynı sorundan evi bazen su basardı ve her yıl kombicilere para verirdik ve her biri şu değişecek bu değişecek falan der para alır giderdi. Hatta bu sorunu çözmek için kombiciler den biri resmen eşanjöre hasar verip gitmiş.
Bence eli tornavida tutan herkes az bir araştırma ile kendi sorununu kendisi halledebilir. Bu kazıkçılardan kendini korumuş olur.
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.483
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 18.924 (Bu ay: 126)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 400 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri