Ryzen 7 3700x için ekran kartı önerisi.
Arkadaşlar selamlar mevcut sistemimde ryzen 7 3700x işlemci ile RTX 2080 Ti kullanıyorum ancak bu ekran kartını değiştirmem gerekiyor. Çok fazla oyun oynamam ancak örneğin Pubgde akıcı bir performans beklerim. Önerilerinizi beklemekteyim. RTX 4060'ların fiyatları uygun geldi ne dersiniz?
Son zamanlarda çok fazla takip edemedim ancak mesela 4060 Ti şu fiyata alınabiliyor anlamadım. Bu Ti modeli mi değil mi?
Yedeklenen Videolarda Bozulma
Arkadaşlar merhaba, Qnap nas kullanıyorum ve 16 tb depolama alanının hepsi dolmamasına rağmen son zamanlarda attığım videolarda bazı bozulmalar olmaya başladı.
Videoda sanki çizik cd oynatıyormuş gibi kareliklerle karşılaşıyorum yedekleme yaptıktan sonra neden olabilir.
Multimedia Hakkında.
Arkadaşlar selamlar aracımda kullandığım bir multimedya sistemi var ve sıfırlamak istediğimde parola soruyor sıfırlayamıyorum. Bir çok ortak parolayı denedim ancak olmadı nasıl bir yol izleyebilirim?
Merhaba arkadaşlar, şu an 2010 model Auris 1.33 comfort kullanmaktayım. Aracım benzin ve LPG'li ve aracımdan çok memnunum. Ancak artan KM ve araçta stepne dolayısı ile bagajın küçülmesi gibi nedenlerle sedan bir araç bakıyorum.
Karşıma çıkan ve bütçeme uygun olarak gördüğüm araçlar arasında
Toyota Corolla 1.33 2013-2016 model aralığında.
Wolkswagen Jetta 1.2 veya 1.4 tsi veya 1.6 tdi motor olabilir.
Ford Focus 1.6. TDCI Trend X Makyajlı Kasa
Opel Astra Sedan 1.6 Benzin LPG
araçları karşıma çıktı. Şu an Toyota aracın sorunsuzluğunu deneyimlediğim için Corolla yakın geliyor ancak geçmişte kısa bir süre bindiğim Jetta'nın konforuda ağır basıyor. Ancak 1.2 veya 1.4 TSI yakıt olarak üzer mi bilemiyorum. Çünkü mevcut aracım km hesabı yaptığımda neredeyse 1 Lira'nın üzerine hiç çıkmıyor 80 kuruş dolaylarında yakıyor. Açıkcası kafamız biraz karıştı sizlerin bir fikri olur mu?
En azından ben Jetta kullanıyorum yakıt tüketimim şu şekilde vs gibi yorumlar bile netleştirebilmem amacı ile çok yardımcı olacaktır. Yardımlarınızı beklemekteyim.
Teşekkürler.
Anakart USB Hızı
Arkadaşlar merhaba b450m s2h anakart kullanıyorum acaba bu anakartın usb portları nedir?
Şu üründen aldığımda USB 3.1 çıkışı elde edebilir miyim?
USB Hızları Konusunda Problem
Merhaba elimde b450m S2h anakartım var. Birde 2000 mb veri aktarımına sahip ve USB 3.1 type-c girişine sahip taşınabilir harddiskim var. Bu 2 aygıtı çok fazla veri kaybı olmadan birbirine nasıl bağlayabilirim. Anakartımın desteği USB 3.1 diye biliyorum. Type-c dönüştürücü gibi birşey alsam çok hız kaybı yaşarmıyım
Merhaba Gpon altyapım yeni geldi ve ben bir abonelik yapmak istiyorum ancak böyle bir hata alıyorum. Türk telekom tarafında bir abonelik vs başlatmadım sadece magnet internet aboneliğim var. Buna rağmen Turknet başvurusu yapamıyorum nedendir?
Alıntı
metni:
Türk Telekom Sözleşme Sonrası Zam
Merhaba arkadaşlar 500 mbit internete başvurduğumda 280+ modem ücreti gibi bir sözleşme imzalamıştım. Şimdi fiyat 380 TL gibi birşey olmuş. Acaba ben sözleşme imzaladığımdaki fiyattan mı devam edeceğim yoksa yeni zamlı fiyattan mı?
Altyapı ile ilgili problem. İzin çıkmaması.
Arkadaşlar merhaba bulunduğum evdeki sokakta internet bağlantısının olduğunu ancak eve kabloların çekilmediğini belirtmekteler. Türk telekomun bu işlere bakan elemanı ile görüştüğümde bölgeye onaya gönderdildiğini eğer onay gelirse 1 hafta içerisinde internet bağlantısının gerçekleştirileceği belirtilmekte. Bu durumla daha önceden karşılaşan oldu mu? Bölge izni neye göre vermekte ve reddetmekte, bu süreç ne kadar sürmekte yaklaşık 2 haftadır izin çıkmasını bekliyoruz. Veya hızlandırılması için ne yapmamız gerekir?
Alt Yapı Problemi
Merhaba, bulunduğum bölgede altyapı yok yaklaşık 2 aydır bekliyoruz ve henüz bir gelişme olmadı. Bu süreçte Türk telekom ile konuştuk proje çizilecek onaylanacak vs gibi bir sürü problem olduğunu belirtiyorlar.
Burada nasıl bir çözüm izlemek gerekir dilekçe vs verdik ancak bekliyoruz eğitim dönemi açılıyor ve internete ihtiyacım olacak. Yardımcı olur musunuz?
Meslek: Akademisyen
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.779
İkinci El Bölümü Mesajları: 56
Konularının görüntülenme sayısı: 81.610 (Bu ay: 1.345)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.202 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic