Ses Sistemi Tavsiyesi
|
Kaskodaki Hasarsızlık İndirimi Hk.
Merhaba arkadaşlar.
Benim ilk aracım renualt fluence idi. Bu araca hep kasko yapmıştım ve satmadan önceki poliçem 3. yıl %50 indirim kademesindeydi. Sonrasında ben fluence yi sattım magane araç aldım. Bu araca da kasko yaptım. Ancak kaskoyu yaparken önceki poliçe bilgilerimin girişini yapmadığım için hasarsızlık indirimi baştan başlamış. Bu poliçe girişini 2020 yılında yapmıştım. Ben bu durumu yeni fark ettim. Poliçeierimin hepsini online olarak kendim hallediyordum.
Sigortam net ile görüştüm. Önceki kasko bilgilerimi yeni kasko yaparken girmediğim için hasarsızlık indirimimin kaybolduğunu ve geriye dönük bir düzeltme yapamayacaklarını bildirdiler.
Ben bir kaç hafta içerisidne yeni kasko poliçesi yapacağım ve bu zamana kadar herşeyi hatasız yapmış olsaydım %60 indirim seviyesinde olacaktım.
Ne yapılabilir şu anda indirm kademem %40. Bunun %60 olması gerekiyor.
Şikayetvar a yazdım ancak Sigortam.Net ten dönüş yaptıklarında ellerinden bir şey gelmediğini belirttiler. Cimer e de şikayet ettim orada süreç bekliyorum.
Bildiğiniz beni yönlendirebileceğiniz bir şey var mıdır yoksa bir bardak soğuk su mu içmeliyim?
Arkadaşlar merhaba.
Bende megane 4 HB icon 2018 model dizel otomatik araç var. Doğru bilgileri girince vavacars 798 bin tl ön değer biçiyor. Ama oraya gidersem ne ile karşılacağımı hiç bilmiyorum. Vavacars ta hasar kaydı sormuyor, araçta değşien boyalı parça var mı sormuyor öyle teklif veriyor.
Şimdi benim aracımda ön tampanda hafif çarpmadan dolayı bir iki çatlak var. Beni çok rahatsız etmediğinden yaptırmadım bir de tampon plastik parça kaputta falan bir hasar yok yani. Zaten arabada şu anda değişen veya boya bulunmuyor. 1800 tl dolu göçüğü düzeltme işleminden dolayı hasar kaydı var.
Sizce ne kadar teklif ederler gitmeye değer mi?
TV + Aynı Anda Birden Fazla İzleme
Merhaba.
Superonline nin 500 mbit internetinden almayı düşünüyorum. Ancak bunu yapabilmek için kablonet i iptal edeceğim ve kablo tvler kapanacak(2 adet tv var). Benim merak ettiğim ben 500 mbit internet ile birlikte bir de tv kutusu alsam diğer tv uygulama üzerinden ek ücret ödemeden aynı anda yayın izleyebilir mi?
Bir de TV kutusunu bağlamak için illa modemden kablo mu çekmeliyim yoksa kablosuz bağlantı olabiliyor mu?
Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.
Ekran Kartı Garantisi Hk.
|
Oyun Oynarken Bir Anda Ekran Gidiyor
|
7 li USB Çoklayıcı İçin Adaptör
Arkadaşlar merhaba.
Bende 7 li usb 3.0 çoklayıcı bir cihaz var. Ancak adaptörüm yok. Adaptörsüz çalıştırdığım için örnek veriyorum taşınabilir hdd takınca çalıştırmıyor.
Ürün şu;
Ben bu ürün için hangi adaptörden almalıyım? Kaç ma değerinde olmalı? Yardımcı olabilirseniz senivirim. Kutusunu atmıştım bu sebeple kitapçık vs. yok elimde.
Yüksek hızdaki ram düşük hız destekleyen anakartta çalışır mı?
Arkadaşlar merhaba.
Asus prime x470 pro model anakartım var. Ram kapasitesini arttırmak istiyorum. Ancak anakartım 3200 mhz ye kadar destekliyor. Ben 4000 mhz ram alsam bu anakartta çalışır mı? İlerde anakartı da değiştireceğim ama ram i şimdiden almak istiyorum.
Teşekkürler.
Oppo Reno 3 Pro "Ok Google" Sorunu
|
Oppo Reno 3 Pro Bluetooth Kulaklık Ses Azlığı
|
Ürün Sattığım DH Üyeleri:1- "thq" (AMD 1100T 6 çekirdek işlemci) 2 -"Serkan5558" (Thermaltake 5.1 usb kulaklık) 3-"Takım_Tamam" (HIS 6870 Ekran Kartı) 4-"yusufakdag" (Samsung 20" Analog Monitör) 5- "elensar" (Logitech x540 5 1 Hoperlor) 6- "Pcnet1907" ( MSI anakart) 7- "apocalypse666" ( gigabyte anakart, intel e8400 işlemci, ocz ram) 8- "tolgasubasi" (ekran kartı power) 9- "tnryldz60" (Logitech g35 Kulaklık) 10- "serdarozg87" (Seagate 1Tb 3.0 HDD) 11- "eagle58" (Asus DSL N66 U Modem) Sitede referans eklemeyi yeni öğrendiğim için sattığım ürünleri ve satın alan kişileri imza yazmayı da tercih ettim. Ürünleri alan arkadaşlardan satın alma işleminden sonra bir kere bile şikayet için arayan olmamıştır. |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 800
İkinci El Bölümü Mesajları: 215
Konularının görüntülenme sayısı: 29.114 (Bu ay: 427)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket