ORİS telekoma 1bucuk sene once forumda okuduklarım vasıtası ile abone oldum abone olurken whatsuptan evrakları yolladılar ertesi gün kurulum yaptılar hatta bulunduğum ildeki ilk müşterisi bile olabilirim.
bulunduğum muhitten taşındıgım için artık interneti kpattırmam gerekiyordu son 2 aydır abonelik iptali ile ulaşıyorum
defalarca mail attım. maillerime geri dönüş bile sağlanmadı. mh lerini defalarca arıyorum ama en az 10 kişi sürekli bekliyor ve süreyi beklediğimde yaklaşık 45 dk ila 1 saat arası sıra bana her geldiğinde telefon kaptılıyor
anlıyacağınız kolay abone oldugunuz ama iş ayrılmay geldiğinde iptal etmiyen bir firma
2 aydır fazladan fatura cıkartıldı ip almamış ve kullanılmamış bir internet için
burdan firma yetkilisi kimse varsa bana bir dönüş sağlayın fazladan cıkardığınız faturalarıda iptal edin
burdan abone olacak arkadaşlara yaşadığım tecrübeyide paylaşmak isterim benim gibi şikayet varda binlerce insan var
iptal etmiyerek haksız kazanç sağlıyorlar kullanılmayan internetlerle
btk ve e devlette abıne sayısı az oldugu içinde iptal kısmı yok
bu uygulama en cok bu firmaları işine geldi ne btkya ne edevlette şikayet edecek biryer bile yok
abone olurken 40 kere düşünün
TURKNET KULLANMAYIN 2-6 GÜN YALANI VE DAHA FAZLASI
|
|
cube İ9 mu İ7book mu secım yapamıyorum
SİSTEM HAKKINDA ÖNERİLERİNİZ
ANAKART+RAM+CPU+EKRAN KARTI+POWER
|
|
ekran kartı yukseltme
|
SİSTEM GUNCELLEMESI C2D E7200
HOBBA CUBBA |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 523
İkinci El Bölümü Mesajları: 18
Konularının görüntülenme sayısı: 17.513 (Bu ay: 239)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 28 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware