Merhabalar,
Doğma büyüme İstanbulluyum. Ancak artık fazlasıyla yaşanılacak bir şehir olmaktan çıktı. İstanbul'daki ailemden de uzak kalmadan Kocaeli veya Sakarya'ya taşınmayı ciddi ciddi düşünüyorum.
Daha sakin olabileceği için Akyazı ve Arifiye önceliğimdi ancak Erenler ve Adapazarı'nı da gezdikten sonra çok beğendim. Birinci önceliğim Adapazarı ve Erenler gibi duruyor.
Sakin ancak güvenli mahalleler hangileridir?
Buralarda yaşamış veya yaşayan arkadaşlardan tavsiye rica edeceğim. Her konuda tavsiyeye açığım.
Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim.
Öncelikle merhabalar,
Astra J kasa 1,6 CTDI 136 HP aracım var. Aracın motor bölümünde özellikle fotoğraf ile çektiğim parçanın olduğu bölgede sürekli bu şekilde kurum görüyorum.
İnternette ne kadar araştırdı isem bulamadım. Bilgisi olup da yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
Alışveriş yaptıklarım: Pir (S.King Kara Kule serisi alındı), fateeh33 (KILLZONE2, FIFA10, BC2 alındı), TheMarjinaLs (Uncharted ve Motorstorm alındı), umutcan_funfighter (Uncharted satıldı), MytHoLoG (Heavenly Sword alındı), Diabelica (Motorstorm ve Heavenly Sword satıldı), Gordom (Heavy Rain alındı), Nevberos (Heavy Rain satıldı), MuSoniC (Uncharted 2 alındı), ares88 (Mirrors Edge alındı), sarppy (BC2 satıldı), Pinky_Demon (FIFA10 ve KILLZONE2 satıldı.) |
Izz ad-Din al-Qassam Brigades Eylül aniden gelir...
|
Son Giriş: 1 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.643
İkinci El Bölümü Mesajları: 135
Konularının görüntülenme sayısı: 66.321 (Bu ay: 1.495)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 939 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic