Basit Güneş Enerjisi Lamba Projesi
Selamlar arkadaşlar. Benim bahçeli ev için ufak bi güneş enerjisi projem var.
Şöyle
12 v 7ah akü
30 amper güneş enerjisi kontrolcüsü
12 volt 3 watt lamba.
Bunlara ek olarak kontrolcüden lambalara giden kanala hareket ve güneş ışığı sensörü bağlayacağım. Bu sensörden 3 wattlık lambalar için 5 çıkış alıcam, olabilir mi, akım, gerilim vs kaldırır mı?
sensor bu, hem hareket, hem ışık-dusk to dawn diyorlar-. Cinde bolca mevcut satan, 100 tl civarı. Buradaki nokta 5 lambaya da yeter mi ?
(Tasvicoo Motion detector 12 V, 5 V-24 V, PIR, infrared motion sensor, switch, motion sensor, 0-60 watts, with light sensor for LED strip, light cord)
https://m.media-amazon.com/images/I/41Pt3eTAd6L._AC_SL1000_.jpg
Ekran Kartı Garantisi
Selamlar arkadaşlar, ekran kartım arızalandı, teknik servis ddeğişim kararı verdi ve verdiği belge ile kartı aldığım yere başvurmamı istedi. Fakat almış olduğum yer şu an faaliteyette değil. Kartım AMD marka, N11 aracılığıyla almıştım, ne yapabilirim? Cevaplar için çok teşekkürler.
FM Radyo anten değişimi.
Selamlar, teleskopik antenli bir radyonun daha iyi yayın çekmesi için ne yapılabilir. Basit bir cihaz değil fakat yeterli gelmiyor, daha uzun bir anten takılırsa çekimi artar mı?
Alan adı transferi
|
Invıcta için kordon bakla
|
Ps4 Garanti - Fatura
|
NitroFlare yardım
|
Nvidia Efi Rom Flashin
|
MAC OSX için uygun notebook'lar
|
CUDA vs OPEN GL?
|
Meslek: Ordinary Fukin Designer
Alışveriş için instagram ve facebook'dan doğrulama için mesaj atınız. Dolandırıcılık durumları içindir. |
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.757
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.602
Konularının görüntülenme sayısı: 134.909 (Bu ay: 1.037)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.662 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware