Setrms'te Net %50 İndirim
Çevremde bir çok kişinin ürünlerini aldığı ve kalitesinden oldukça memnun kaldığı bir marka. Net %50 indirim yapmışlar. Kesinlikle kaçırılmaması gereken bir fırsat.
Seğmen'de %30 İndirim
Arkadaşlar selam, Seğmen yılın son indirimini yapmış hem de bütün ürünlerde geçerli %30 indirim. Reçelleri çok lezzetli gerçekten tavsiye ederim. Son siparişimde helva, tahin ve pekmez almıştım onlarda inanılmaz lezzetliydi. Tam yeni yıl öncesi stok yapmak için güzel bir indirim. İlgilenen olursa diye linki paylaşıyorum.
Ev Tekstilinde Yılbaşı İndirimleri
Arkadaşlar selam. Favora Home yılbaşı için tüm ürünlere ek sepette %10 indirim yaptı. Eviniz için ihtiyacınız olan her şeyi buradan bulabilirsiniz. Gerçekten hem kaliteli hem uygun fiyatlı bir marka. Bence incelemelisiniz, pişman olmazsınız. 😊
%30 Kahve İndirimi
Kahve fiyatları almış başını gitmişken aralığa özel %30 indirimi olan iyi bir kahveci buldum. Çevremde deneyenler varmış. Kahvelerinin yanında sıcak çikolata, salep ve chai tea lattelerininde çok iyi olduğunu söylediler. İndirim bitmeden stok yapmak iyi olabilir.
Seğmen'de Muhteşem Cuma
Arkadaşlar Seğmen'de %40 indirim yapmışlar. Kendi sitelerinde gördüm. Geleceğe yatırım yapmak lazım bolca stokladım boğaz önemli mesele alın aldırın.
kendi sitesine ulaşmak isteyenler buyursun:
Black Friday'e Özel Ev Tekstilinde Fırsat
Arkadaşlar Favora Home'da %50'ye varan indirimlerin yanında ek sepette %20 indirim var. Ben ürünlerinin kalitesini çok beğeniyorum. Eşime hediye olarak bornoz takımı almıştım hala severek kullanıyor, kalitesinden de çok memnunuz.
Seğmen Ballarda %25 İndirim
Arkadaşlar sa,
Seğmen ballarda indirim yapmış. İhtiyacı olan varsa kaçırmasın derim.
Arkadaş Sa
Seğmen'de 23 nisan için ballarda %23 indirimi var. Sıcak fırsat olarak değerlendirdim. Afiyet olsun.
Çocuğum için yeni abone oldum ben. 2022 yılında 90 TL gerçekten iyi fiyatlandırma, belki henüz zam gelmemiştir. Bilim dergisi ve hatta İngilizce versiyonları falanda varmış. Eve kadar kargoyla geliyor her 2 ayda. Açıkçası bu fiyata çok mantıklı geldi. Sizide bilgilendirmek istedim.
Şurdan aldım:
Seçil Store'da %80 İndirim!
Hanıma doğum günü hediyesi ararken buldum. Kaçırmayın arkadaşlar bedavadan biraz pahalı
IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız. |
AMD Phenom 2 X2 550 Black Edition 3,1 ghz Gigabyte MA785GMT-UD2H Kingston 2 gb ddr3 1333 mhz Zotac 9600GT 1 gb 256 bit Samsung 250 gb Hdd |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 424
İkinci El Bölümü Mesajları: 36
Konularının görüntülenme sayısı: 16.538 (Bu ay: 55)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO