35 derecenin altına düşmeyen çatı katına portatif klima
Merhaba
Çatı katı yaz boyunca aşırı sıcak oluyor. Dışarısı 25 ise içerisi 35 adeta. Güneşi direkt alıyor malum. Duvarlar uygun olmadığı için normal klima takamıyoruz. Şu kutu gibi olanlardan düşünüyorum. Var mı öneriniz?
Değişmeyen Instagram Takip Edilen Listesi (Mühim)
Merhaba
Malumunuz instagram takip edilen listesine girince "varsayılan, eskiden yeniye, yeniden eskiye" gibi sıralama butonları var. Ben bu listeyi değiştirip kişilerimi revize etmek istiyorum ancak liste değişmiyor. "Yeniden eskiye" veya "Eskiden yeniye" yapıyorum ama liste "Varsayılan" olarak karışık şekilde kalıyor. Çözüm önerisi olan var mı?
Uygulamayı silip yeniden yüklemeyi denedim ek olarak.
Teşekkürler
SSD Veya Takviye Olmadan Bilgisayarı Kendine Getirme
Merhaba
Şu özelliklerde bir bilgisayarım var:
Acer Aspire E 15, E5 521G
AMD Quad core A8 6410
AMD Radeon R5 M240 2 Gb Dedicated VRAM
4 GB DDR3L Memory
500 GB HDD
Altı yıldır kullanıyorum. Oyun oynamam, zaten yüklü de değil, kaldırmaz da sanırım. Tek kullandığım tarayıcı (opera), Ms office programları. Altı yıl içinde bir kere format atıldı, o da kendine gelsin, biraz hızlansın diye. Hoş, az da olsa işe yaradı. Geçen gün ikinci kez format atıldı, temizlendi bilgisayar ama bu kez pek hızlanıp kendine gelmedi. Bilgisayarı yoran bir uygulama yapmıyorum ama halen yavaş. SSD veya başka bir köklü değişiklik yapmadan bilgisayarı seri hale getiremez miyiz?
Redmi 8 Eriyip Giden Pil
Merhaba
Redmi 8 telefonumu bir yıldır kullanıyorum. Son birkaç haftaya kadar hiçbir sorunu yoktu lakin şu sıralar şarjı çok hızlı tükeniyor. Kullanım şeklim değişmedi. Önceden bir buçuk gün çok rahat giderdi hatta artardı ama şimdilerde sabah yüzde yüz olarak şarjdan çekiyorum, akşama kadar dayanmıyor. Dediğim gibi kullanım şeklim değişmedi. Oyun falan yüklü değil, oynamam zaten. Bu arada telefon yavaşlamaya da başladı. Tek fark yaklaşık birkaç ay önce mecburen değiştiriğim şarj aleti Bir telefoncudan 60 liraya aldım. Tek değişiklik bu. Ama bu bir etken olsaydı çoktan olurdu diye düşünüyorum. Bu şarj sıkıntısı son birkaç haftadır var.
Teşekkürler
Tertemiz, Kusursuz Engellemek (Mühim)
Merhaba
Bir numaradan gelen sms'leri engellemek istiyorum. Mesajlar kısmında engelleme var. Oraya yazdım numarayı. Malum numara mesaj atınca bildirim gelmiyor ama spam klasörune düşüyor. Bunu kökten yok etme şansımız yok mu? Oraya da düşmesin, hiçbir şekilde gelmesin. Önemli bir konu. Lütfen.
Teşekkürler
Klavyenin Bazı Tuşları Çalışmıyor (ı, j, k, m, ö, space)
selamlar
belirttiğim harfler ve boşluk tuşu çalışmıyor. söktüm, yine olmadı. güncelledim, yine olmadı. ne yapabiliriz?
|
Ağustos Celbinin Kasım Ayına Sarkması
|
Sarkma Olmasın Diye Ağustos'u Temmuz'a Çekmek
Samsung M20 vs Redmi 8
|
Meslek: Komparatist
Ellilik |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.762
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 22.790 (Bu ay: 331)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 39 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic