Binbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 274 (Bu ay: 3)
Türk Kahvesi Makinesi Önerisi Hk.
Merhaba,
Eşime bir Türk Kahvesi makinesi almak istiyorum, önerisi olan var mı?
600-1000 aralığında en iyi F/P ürün tercihimdir.
Saygılarımla.
Merhaba arkadaşlar,
Aracım Megane 2, aracımı 1 sene önce satın aldığımda içinde hoparlör ve teyp konusunda çok vasat ürünler vardı.
Akabinde Sony DSX-A210UI teyp satın aldım, ön kapı kolonlarımı Pioneer Ts-G1320F çifti ile değiştirdim, arka kapı kolonlarına ise 13 CM yine 3 yollu hoparlörler taktım. Ayrıca Gövdede iki tane tweeter bulunmaktadır stok.
Bu ses kalitesini bir tık öteye taşımak için yine bir kaç ay sonrasında bu ürünlere SWE 815 kendinden AMFİli bir subwoofer eklemesi yaptım. Ses kalitesi oldukça üst düzeye çıktı. Örnek verelim; (KULAKLIK İLE DİNLEYİNİZ)
Ama şöyle bir durum söz konusu, ben bugüne kadar hep stok EQ ayarlarından gittim ama bazen yeri geliyor hem arkadan gelen yoğun BASS hem ön kapılardan gelen yoğun basta bazen boğuluyoruz. Bazen ise çokta keyifli oluyor. Teybin manuel BAND1'den BAND 10'a kadar EQ ayar sistemi mevcut, şimdi bu değerlere istinaden nasıl bir ayarlama yapmam lazım benim? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan destek istiyorum. Bu işin kuralı tabii kulağa hoş gelendir, ama bu ekipmanları kullanıyorsan tizi arttır, bası eksilt ya da tam tersi önerileri olanlar varsa dinlemek ve fikir edinmek isterim.
Saygılarımla.
85.000,00 TL'ye kadar araç önerisi Hk
Merhaba arkadaşlar,
Maksimum 85bin TL'ye kadar bir araç bakıyorum, sizce neye yönelelim?
Benzinli olacak, 200bin KM'yi geçmemiş olacak,
Ethernet Kablo Önerisi Hk.
Değerli arkadaşlar merhaba,
Evimde 100Mbps'ye kadar hız alabiliyorum, ping ve jitter değerlerim oldukça düşük.
Modem televziyonun yanında bulunuyor. Modemden ethernet kablosu ile bağlantı sağlamak istiyorum TV'ye, görsel anlamda çirkinde (örneğin MAVİ olmasın) olmayan bir kablo arıyorum. Beni üzmeyecek, iyi bir bağlantı sağlayacak şöyle 3metre bir kablo önerisini alabilir miyim müsaitseniz.
Teşekkürlerimi sunuyorum,
Saygılarımla.
Microsoft EDGE - YouTube Problemi Hk.
|
Aliexpres IWO Smart Watch Hk.
|
J5 Şebeke Problemi Hk.
|
12.7 MM mi 9.5 MM mi? Caddy Aparatı hk.
|
|
İlgi Alanları: Bilgisayar,radyo yayınları , mizah dergileri
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.546
İkinci El Bölümü Mesajları: 21
Konularının görüntülenme sayısı: 63.792 (Bu ay: 2.017)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 464 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic