Kablonet Gpon modem huawei 8147 Wifi Çekim gücü düşüklüğü Yardım
Merhaba
Kablonet Gpon altyapısında 500/50 paketini satın aldım.
Modemim Huawei Optistar EG8147X6
Modem ag kablosuyla baglıyken sorunsuz kullanıyorum hızda ancak WiFi de büyük yavaşlık hatta ağdan kopmalar yapıyor.
Modem evin Tam ortasında sayılır Her odaya eşit mesafede.
Belirttiğim 500 mb hızı wifi den yalnızca modemin dibindeyken alabiliyorum. 2 metre sonra bile hızda yüksek düşük mevcut. Modem 8/9 metreden sonra kopma yapıyor.
Ayrıca modemin kuruldugu yerde betonarme yok gibi birşey.
Modem yüksekte banyo kapısının hemen üstüne kurulu (asma tavan içinde) Antenler aşağı bakacak şekilde. Yani modemden çıkan sinyali engelleyecek tek şey banyonun kapısı o da ahşaptır.(çoğu zaman banyo kapısı açık duruyor) Sinyal koridordan odalara serbestçe girebilir betonarmeye takılmadan. Bundan iyi dağıtım yeri pek olacagını sanmıyorum.
Modem değişim talebi açmıştım müşteri hizmetlerine utanmadan uzaktan modem ayarlarımı sıfırlamışlar. Talebe dönüş dahi yapılmadı.
Aldıgım paketi kullanamıyorum WiFi ile. Ne yapmam lazım. Nasıl bir yol izleyim.
Ayrıca müşteri temsilcisi utanmadan bana Sinyal dağıtıcı alın dedi. bu hızı sağlayacak repeaterler 500 TL den aşağı değil ayrıca onu sürekli evde elektiriğe bağlayacagım için aylık 10 15 TL ye yakın elektrik faturama yansıyacak. Bunların maddi fazlasını kablonet karşılamayacagı için buna girmek istemiyorum zira alacakları 1 kuruş olsa söke söke isterler.
kablonetin ZTE F6600 modeli var 4 antenli oldugu için onla değişim istemiştim. Birde benim kullandıgım modelin üstü var Huawei EG8247
hangi modem daha iyidir çekim olarak
Silinebilir
Silinebilirhalledildi
Çanak seklinde kapagi nerede yaptirabilirim?
Merhaba konu yanlis yere olduysa kusura bakmayin.
Bir kapak yaptiracagim krom veya krom kaplamali olabilir (veya parlak materyal)
Eski 37 ekran tüplü tvlerin arka kapagı gibi olacak. (O kadar buyuk olmasa da)
Sanayilerde bunu kimler yapar?
Logitech z906 veya 3000 tl civarina sistem onerisi. Yardim!
Merhaba, 3 bin liraya z906 aldim ancak daha iyi bir onerisi olan ustadlar yorumda bulunabilr mi?
Z906 yi kullanmadim henuz iade edebilirim.
Z906 eksiler blueetoth yok hdmi yok tizler kotu oldugu soyleniyor yani biraz eski sistem ancak tak kullan rahatligi sunuyor compact.
Kullanim amaci genel agirlikta film ve ps5 icin olacak, ara sira da bluetooth muzik acabilirim.
Eger sistem 2. El olacaksa sifira yakin temizlikte 3 bin tl civarlarina bulunabilmeli cunku tv mobilya vs hersey yeni olacak.
Mumkun oluyorsa sony oneriler daha makul olabilir ama sart degil cunku TV de sony. (Sanirim kumandadan link yapildiginda tek kumandaya dusuyor vs bu tarz ufak iyilestirmeler olabilir).
Yardimlarinizi bekliyorum ona gore z906 iade edecegim.
17" lastik hakkinda acil bir konu.
Merhaba aracim vw cc 2016
Orjinal ebatlari 235*45*17
Uzerindeki yazlik lastikler 225*50*17
Kislik lastik aldim 225*50*17 ancak satici uyumsuz olacagini soyledi. Bunu niye soylemis acaba kataloga bakip mi?
Farkli bir continental subesiyle telefonda gorustum 235*45 ile 225*50 muadil lastik oldugunu soyledi. Diger lastikci de uygun olur dedi ancak kaskodan yana sikinti oluyor bazi musterilerde dedi.
Sorum su bu 225*50 17 araca uyumsuz mu?(araci aldigimda ustundeki lastik de bu suandaki)
Diger sorum su kasko acentasiyla gorustum. Sorun olmaz cok degisim yok dedi. Sizce sorun olur mu kaskodan yana kaza durumu olursa?
225 50 17 kislik lastik aldim. İptal ediyim mi siparisi?
17" kış lastigi tavsiyesine ihtiyacim var.
Suanki lastiklerim 225*50*17 ebatlarinda. Yaşadıgım yer Erzurum daha once Ankaradaydim ama burada kar fazla kaliyor yerde. Arabayla her gun gezmiyorum 2 3 gunde filan ancak lastik hakkinda kararsizim.
Kış lastigi olarak Nokian continental hangisini aliyim?
Civili lastik mi almaliyim?
Alacagim lastik ebatlari ne olmali kis icin ideal? Yanaklari vs buyutmeli miyim? Veya ebatlar ayni mi kalmali?
Arac passat cc
|
Tamponu kaskodan boyatmak (Mini onarim)
|
1300 TL lik ürün ve UPS kargo ?
|
Arabamın Direksiyonunu Söktüm. Acil yardım!
Breathe. Everything breath. |
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 536
İkinci El Bölümü Mesajları: 40
Konularının görüntülenme sayısı: 16.407 (Bu ay: 452)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 102 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun