Merhaba arkadaşlar,
Edifier 1280T Kitaplık Tipi Aktif Hoparlörleri TV ye bağlasam verim alır mıyım ? 1250 lira bandından önerebileceğiniz başka ne alternatif olur ?
Apartman dairesinde kalıyoruz zaten tvnin bile 20wattlık hoparlörlerini sonuna kadar açmıyoruz o açıdan ses seviyesi çok yüksek olmayan ama surround kalitesi yüksek bir hoparlör sistemi almak istiyorum eve.
Logitech z506 falan önerdiler ama bana çok mantıklı gelmedi.
Siz ne önerirsiniz ?
Kasa Tavsiyesi 5-6 Bin Bütçe
Merhaba arkadaşlar,
Gamegarajdan böyle bir sistem topladım.
Resimde de görüldüğü üzere 5576tl 'lik sistem için tavsiye edebileceğiniz bir değişiklik yada daha uygun başka bir site var mıdır ?
Ryzen 3 3100
Biostar B450MH
Inno3d GTX 1660 Super Twin x2 6gb
Crucial Ballistix 16GB (2x8) 3000MHZ DDR4 CL15
Netac N535S 240 GB
Vs.
LG 55LB670V Marka TV Led Arızası ve Tamiri
Merhaba arkadaşlar,
Babamlara aldığım, başlıkta belirttiğim (LG 55LB670V) tv de durduk yere ledler tamamen kapanıyor. Ekran parlaklığı sıfır olunca görüntü gitmiş gibi oluyor ses gelmeye devam ediyor.
Bunlarda yanlış anlamadıysam değişti mi hepsi değişiyor diyor servisi.
El işçiliğim iyidir acaba bu ledleri alıp tvyi kendim tamir edebilir miyim ? Piyasada servis orijinal ledleri bulmak mümkün mü ?
Manisada yada izmirde bu işi yapacak servisten başka bildiğiniz bir yer var mıdır?
İyi akşamlar dilerim,
*Yanlış bilgi düzenlemesi
27' monitör için 100x100 mm vesa 90' stand
Merhaba arkadaşlar,
27 inch monitörümü manga okurken dikey çevirmek istiyorum.
Monitör standımın böyle bir özelliği yok fakat monitörümün vesa 100mm bağlantısı var.
Bu vesa bağlantılarını kullanarak gerek masaya montajlı gerek duvara bağlantılı yada yerde sabit bir noktada duran fakat 27 inch monitörü 90 derece döndürebileceğim bir standa ihtiyacım var.
Ne tavsiye edersiniz ?
Amortisörlü'nün nesi iyidir yada evladiyelik cıvata sıkıştırıp devam etmek mi mantıklı fikirlerinizi ve ürün linklerini paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar,
Problem mi emin olamadığım için sorma gereği duydum.
Laptop işlem yapacağı zaman işlemci direk 90 dereceyi görüyor. Soğutması iyi çünkü işlemi bıraktığı anda saniyede 7-10 derece düşüyor.
Misal youtube dan 8k video açtığımda %100 de çalışıyor ve 90-91 dereceleri görüyor. Videoyu durdurduktan 10 sn sonra yine 40 dereceye düşüyor.
Termal macunu yeni yeniledim. Fanları kontrol ettim sıkıntı yok gibi gözüküyor.
Acaba bios güncellemesi falan mı gerekir yoksa yapısal olarak bilgisayar mı böyle ?
Bu yüzden arada kasıyor bilgisayar. Eski de biraz ama ısı problemi olmasa hala taş gibi makine.
Nasıl bir çözüm bulabiliriz bunun için ?
Kasa soğutucularından bracket falan uydurulabilir mi ? Arka kapağı çıkarıp ekran kartına ve işlemciye direk soğutucu taksam yine aynı şey olur mu ? Monitöre bağlı çalıştırıyorum zaten.
Bilemedim ne yapacağımı?
Underclock uygulanabilir performansı ortalama olarak biraz düşürüp, yüksek sıcaklıktan dolayı kesmelerin önüne geçebilir miyim ? Sonuçta 90 derece çok yüksek bir sıcaklık.
Teşekkür ederim cevaplarınız için şimdiden iyi günler forumdonanım haber ailesi.
|
|
Honda Jazz 1.4 Fun vs Toyota Corolla 1.6 Elegant
|
Toyota Corolla 1.6 Elegant & Honda Jazz 1.4 Fun
|
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 583
İkinci El Bölümü Mesajları: 51
Konularının görüntülenme sayısı: 16.639 (Bu ay: 164)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 101 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware