Yüzbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 3587 (Bu ay: 44)
Midi klavye kullanmayı nasıl öğrenebilirim
Ankara da toplu ulaşıma yüzde kırk zam yapıldı
Evet bugün itibariyle Ankara da toplu taşıma ücretlerine yüzde kırk zam gelmiş. Çorba dağıtmaktan ve köylere wi-fi ağı döşemekten başka bir icraatı olmayan Büyükşehir belediyesi yol altına altyapı olarak döşeyemediği boruları zam olarak vatandaşın sırtına yüklemiş. Bir yerden bir yere toplu taşımla gitmenin işlence olduğu hatta toplu taşıma diye bir mevhumun olmadığı, yolların delik deşik bakımsız bir surette köstebek yuvasına döndüğü, kazılan yerlere doğru dürüst yama bile yapılmadığı, çürük ego otobüslerinin her gün yollarda kaldığı özet olarak belediyenin sadece çorba ile ilgilendiği bir ortamda ben oy veren herkese oh olsun diyorum.
araçların çoğu bu halde, yeni alınan kırmızı otobüslerin çoğu lüks ve iyi semtlere dağıtıldı. Buna zam yaptı adamlar.
Şarj girişi tamiri
Normalde olması gereken bu ama
Bendeki şu şekilde, bunu nasıl yaptirabilirim
Sahte RAM olabilir mi ?
Bir arkadaşım Hepsiburada üzerinden ram siparişi vermiş, bana gösterdi hiç böyle Kingston ram kutusu görmemiştim. Ramleri taktım çalıştı ama yinede merak ettim. Bu arada kutunun içindeki eski ram.
Kasa Fan Temizliği
Genel anlamda kasa üzerinde sıvı soğutmada dahil en az 7 tane rgb fan var, psu fanınıda ekle 8, ekran kartınıda eklesem etti 11 fan. Toz birikmesi ile bir süre sonra ses yapıp kafa şişirmeye başlıyor ve temizlik yapmak lazım. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim ama mobilden ancak burayı bulabildim. Tavsiye istediğim konu hava üfleyerek kasa ve fanların temizliğini yapabileceğim bir hava üfleyici.
Ryzen 5 5600 ve Photoshop
Photoshop ile çok sık çalışıyorum, evde baskı işleride yapıyorum üstüne boş vakitlerimde oyun oynuyorum. Şu an kasa dışında sistemin tüm bileşenlerini aldım, monitör olarak 12 bit panel 4k 100 hz tv kullanacağım (duruma göre ileride prof. monitöre geçebilirim) bütçe ancak yetti ama 5600 ile özelilkle photoshopta çalışırken sıkıntı yaşarmıyım ?
cpu: ryzen 5 5600
anakart : msi b550m pro-vdh wifi
ram : gskill ripjawsv 32 gb (2x16) ddr4 3000 cl16
ssd : samsung 980 1 tb
ekran kartı : zotac rtx3060 8 gb
henüz kasa alamadım ama sistem bu.
WD MyBook Duo sürekli çalışıyor
içine yüklemem gereken neyse yükledim, sistemi kapattım ama bütün geçer harddisk tıkırtısı ile uyumak zorunda kaldım işin açığı fişini çekmeyede cesaret edemedim sürekli çalışıyor diye. problem olurmu geceleri fişini çeksem ?
İstanbul gezintisi için tavsiye
kendiliğinden uyku moduna geçiyor, usb bağlantısı ile alakalı bir durum galiba, çözümü bilen varmı ?
Meslek: Memur/Donanım Editörü
İlgi Alanları: teknoloji, bilgisayar, yazılım, akıllı telefon
AMD RYZEN 7 7800X3D - ASUS TUF B660M-PLUS WIFI - 64 GB GSKILL TRIDENT Z5 NEO DDR5 6000 - ASUS RTX4070 DUAL OC - COOLER MASTER MASTERBOX T500 V2 - CORSAIR H150 RGB 240MM SIVI SOĞUTMA - SAMSUNG 980 PRO 1 TB M2 NVME CORSAİR RM750E FULL MODULER PSU - SAMSUNG ODYSSEY G3 1080P 165 HZ PIVOT MONITOR |
AMD RYZEN 7 7800X3D - ASUS TUF B660M-PLUS WIFI - 64 GB GSKILL TRIDENT Z5 NEO DDR5 6000 - ASUS RTX4070 DUAL OC - COOLER MASTER MASTERBOX T500 V2 - CORSAIR H150 RGB 240MM SIVI SOĞUTMA - SAMSUNG 980 PRO 1 TB M2 NVME CORSAİR RM750E FULL MODULER PSU - SAMSUNG ODYSSEY G3 1080P 165 HZ PIVOT MONITOR |
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.772
İkinci El Bölümü Mesajları: 938
Konularının görüntülenme sayısı: 88.241 (Bu ay: 1.605)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 280 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El