kuveyttürk ile yaşadığım sorunlu kredi süreci
selamlar, yaklaşık 2 ay önce krediye başvurdum. bunlar kredi demiyor da finansman diyor her neyse. kredimi onayladılar sonra krediyi çekmek üzere şubeye gittiğimde bes'e girmeniz lazım yoksa sistem izin vermiyor dediler. ben de mırın kırın kullanmadan çıktım bankadan. sanıyorum bu banka personelinin satış odaklı bir stratejisi veya şube yönetiminin. ben de eve geldim çağrı merkezini aradım hayır böyle bir zorunluluk yok dediler. ben de bunun üstüne bddk ve merkez bankasına şikayette bulundum. bankanın online şikayet kanalından da yazdım. banka sürekli talebiniz sonuçlandı diye sms atıyor fakat çözüme yönelik bir aksiyon almıyor. ben bu bankayı nereye şikayet edebilirim? krediden ziyade işin artık etik ve ahlak boyutuna geldi konu, o sebeple bu işi sonuca kavuşturmak istiyorum. krediden vazgeçtim zaten. sadece insanları aptal yerine koymamayı öğrensinler.
macbook air m1 8gb mi 16 gb mi?
selam, macbook air m1 işlemcili modeli almayı düşünüyorum. daha önce deneyimleyen varsa fikir verebilir mi? android studio, visual studio,sql gibi uygulamal çalıştıracağım genellikle. 8 gb bellek rahat rahat yeter derseniz bunu alacağım ama zaman zaman takılır durur derseniz 16 gb olanı almak zorunda kalacağım. arada 4000'e yakın fark oluyor. değer mi sizce? çok kararsız kaldım.
Peşin edit gibi yazmış olayım; 16 gb tabi daha iyi olur, kafam daha rahat eder ama 8 gb ile yüksek performans alabileceksem, ekstra para harcamak istemem.
teşekkürler.
[AMAZON] - Lenovo Monitor 24.5' FHD 1ms 144Hz 1599TL
merhabalar, uzun zamandır ne monitör alacğaımı bilememiştim. Yaklaşık 1-1,5 ay önce 1499'a satıldı ama o zaman bu zamana anca bu fiyata düştü. Ben aldım bir tane.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B086WR562D/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
Huawei Mate Lite 2374 TL | amazon (BİTTİ)
|
Tergan Bot 109Tl. (N11 içerir)
|
Cevap: ☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆
|
Cevap: ☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆
|
i5 lenovo e540 alıyım mı?
|
godaddy dns yönlendirme sorunu
sata 3 harddiski kuramoyurm
|
.NET |
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 762
İkinci El Bölümü Mesajları: 156
Konularının görüntülenme sayısı: 19.361 (Bu ay: 302)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 82 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar