Sistem açılırken ankarttan gelen 5 bip sesi
|
22K Bütçe konsoldan pc ye geçiş
Selam konsolumu satıp pc gecme ıslemine adım attım gerıye sadece sıstemı almak kaldı, bu butce dahilinde en duzgun ve performansli sistem ne toplanabilir
Konsoldan PC ye geçiş.
|
Xbox Series X ten PC ye geçiş
|
Tunçmatik ups aşırı şarj arızası
|
Selam millet hem arkadaşım hemde komşum olan arkadaşımla interneti ortaklaşa paylaşacağız şuan binamızda fiber internet bulunuyor turknet altyapısından 1gpbs hızında İnternet alabiliyoruz bizde en yüksek paketten ortak olarak interneti alacağız şuan onun evine internet bağlantısı yapıldı bende ondan kablo çekerek (15 metre falan gitti) evdeki külüstür modem ile 100 megabite kadar hız alıyorum ama gigabit portu olmadığı için tam manası ile kullanamıyorum. Hem interneti tam verim ile kullanabilmek hemde ilerleyen zamanlarda kendi evime bağlatma durumunda kullanacagim sağlam bir router arıyorum tavsiyelerine açığım.
1080p oyunculuk için ideal sistem dizilimi...
|
Orta üst seviye Ryzen 7 sistem
Gunaydın herkese iş yeri için orta üst seviyede kalitel ve uyujmlu olması açısından Ryzen 7 bir sisteme ihtiyacımız var ben kenimce bir sistem çıkardım ortaya buna bakarak yardımcı olabilirseniz sevinirim hangi bileşen değiştirilmeli yada çıkartılmalı gibi.
Not olarak fiyat sınırımız yok.
Sıfırdan toplanacak bir sistemin maliyeti ?
|
|
GamerTag: CnBzkrt
|
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 15 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.192
İkinci El Bölümü Mesajları: 21
Konularının görüntülenme sayısı: 17.914 (Bu ay: 266)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.090 (Bu hafta: 3)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun