Hepsiburada Tıkla Kazan'dan Huawei Matepad 11 128GB Tablet-Klavye sepette 1TL kazandım ve saat 21:04 de Kazandığıma ilişkin sms aldım, ilgili sms aşağıdadır. Ürünü sepete eklediğimde 6.998,99 TL olarak yansıdığı için 1.5 saat müşteri hizmetlerine ulaşmayı denedim. En sonunda az önce ulaştım ve sistemsel bir hata olabileceğini belirtip destek talebi oluşturdu hanımefendi ve gelen smsi upload etmemi istedi. Kazandığıma ilişkin sms i ekledim ve konuyu kısaca özetledim. 23:59 a kadar düzetilmez ise hak kaybı mı yaşanacak diye sorduğumda acil olarak işleme aldırıyorum çözülmesi için elimden geleni yapacağım dedi müşteri temsilcisi. Daha sonra 23:59 a kadar sorun çözülmez ise hak kaybı mı olacak diye yineledim soruyu ve bu sefer zaten 22:00 a kadar dedi. Bende 23:59 a kadar olduğu yazıyor sms te ayrıca ben ürünü 21:04 te ekledim sepete fakat halen alamadım sorun benden kaynaklıl değil dedim. Yani ikinci soruşumda kıvırttı müşteri temsilcisi.
Buraya özellikle yazıyorum ki herkes duysun ve bilsin gelişmeleri. Maalesef artık Türkiye'de bu tür olaylar çok sık olmaya başladı ve sosyal medya desteği olmadan da çözülmüyor.
Gelişmeleri yazacağım, konuyu öne çıkartırsanız memnun olurum
Not: Konu silinmesin herhangi bir şekilde lütfen, olası bir olumsuzlukta delil olarak kullanacağım saat itibariyle.
Edit (güncelleme) 10 Ekim 2022:
- 10 Ekim sabahı mesaj geldi, "yaşanan teknik bir sorun nedeniyle sms bilgisi hatalı paylaşılmış" şeklinde, mağduriyetiniz için 50 papel hesabınıza yatırılmış vs. yazmışlar. (Sanki bir daha alışveriş yaparım :)) Kısacası kazanma olayı hikaye, kılıfına uydurmuşlar olayı. Gerçekten sistemsel hata sebebiyle ödül çıkmış gibi sms gönderilmiş olsa bile bu olay bu firmaya yakışmadı. Birde olayı yine para ile çözmeye kalkıp 50 papel verdik diyorlar :) bu kadar can sıktıktan sonra tableti verseniz ne değişecekti ki. Hesapladım 2015 yılından bu tarihe kadar 65 bin küsür TL alışverişim olmuş, 2015 öncesini göstermiyor. Şu an da da aktif alışverişim var kargolar gelince hepsiburada defterini kapatıyorum. Hiç unutmuyorum, 3-5 yıl önce amazon ABD'de yanlışlıkla bir süreliğine playstation fiyatı hatadan dolayı çok düşük yazılmış ve yüzlerce müşteriler ürünü almıştı. Amazon hatayı belirtip fiyatı güncellemiş, özür dilemiş ve çok ucuza ürün alan müşterilere playstationları göndermişti. Nerede o firma nerede bu firma. Müşteri memnuniyetini hiçe sayan şirketler bence yok olmaya mahkumdur. Bir şirketin onuru ve prestiji paradan/maddiyattan daha değerli olmalıdır.
Kimsenin başına bu tür vakit kaybı çakma ödül olayları gelmemesini umut ederek konuyu son kez güncelleyerek kapatıyorum.
Sağlıcakla kalın, okuyan, öne çıkartan, vakit harcayan, destekleyen herkese çok teşekkür ederim. 2003 yılından beri üyeyim çok nadir yardım talep ederim ama ne zaman yardım gerekse mutlaka birileri burada yetişir. Hoşça kalın.
Bu alttaki resimde 1tl ye tabletin 23:59 a kadar olduğu ile ilgili kampanya koşulları resmi. Olurda kampanya 22:00 a kadardı derlerse diye ekliyorum.
Arkadaşlar 2011 model Kia Sportage 1.6 manuel benzinli arabamız var. 119 bin KM de.
Salgın muhabbetinden dolayı arabayla son dönemde çok ilgilenemedim. En son geçen salı günü yani 9 gün önce çalıştırmıştım. Bu sabah arabayı çalıştımayı denediğimde araba çalışmadı. Bildiğiniz tık yok araçta.
Aküde sorun olabileceğini düşündüğüm için bir akücüyü aradım, gelip takviye yaptılar ama bir şey değişmedi, halen tık yok. Bana anahtarın pilinin bitmiş olabileceği ve bu sebepele çalışmıyor olabileceğini söyledi akü için gelen kişi. Bende anahtara pil alıp edenedim ama halen aynı durum, malesef araç çalışmıyor. Bu aradaa yedek anahtarı da denedim durum aynı.
Anahtarla arabanın kapılarını açmayı denediğimde zar zor açılıyor yani 5-10 kere basınca ancak algılıyor bu sebeple acaba immobilizer ile ilgili bir durum olabilir mi?
Bu tür bir sorunla karşılaşan oldumu hiç aranızda.
Bildiğiniz şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Arabanın göstergeleri bile çalışmıyor. Arabanın içinde anahtarı kurcalarken bir ara aracı kapatmışım bu sırada çalıştırmayı denediğimde alarm ve korna çalmaya başladı anahtarla zor susturdum. Bu bilgiyi belki bir işe yarar diye yazıyorum.
Konuyla ilgili yardımı olabilecek biri varsa çok memnun olurum, bu salgın döneminde sanayi, servis vs. uğraşmak istemiyorum.
Anarchy ile baslayip uzun sure oynayip yaklasik 2 sene kadar once oyunu birakmis biriyim. Hesapta 677 exalted orb ve 2 mirror of kalandra var.
Toplu yada ayri ayri olarak bu mevcut orblari satmak istiyorum. Hic orb alim satimi yapmadigim icin piyasasini bilmiyorum. Ciddi alicilar mesaj atsinlar lutfen.
Satis fiyatlariyla ilgili yardimci olabilecek arkdaslarin da mesajlarini bekliyorum.
Herkese keyifli oyunlar.
Not: mesaj tarihini gozetmeksizin tum orblar satilana kadar konu aktiftir cekinmeden mesaj atabilirsiniz. Edit: Exalted Orblarin tanesi 1.5 tl seklindedir. Yabanci sitelerde yapmis oldugum arastirma ve gousmeler neticesinde yurt disindaki saticilarin orblari en dusuk 0.45 cent ve en cok 1 dolardan aldigini tespit ettim. Dolayisiyla alim satim yapan kisilerin alis fiyatindan satis yapmaya karar verdim.
Normalde kazanc icin surekli bu isi yapmadigim ve sadece tek seferlik oyunla ilgilenemedigim icin tum orblari elden cikarmak istemem sebebiyle satislari 100 ex+ seklinde satmaya karar verdim.
Yurt dışından aldığım Sapphire hd6670 gddr5 1gb ekran kartımı satmayı düşünüyorum, fakat aynı kartın aynı modelinin Türkiye fiyatını bulamıyorum, genelde gddr3 1gb ve 2gb modelleri yada ultimate modeli mevcut. Satışa çıkarmadan önce foruma bir danışmak istedim,bilgi sahibi olanların yorumlarını bekliyorum.
Merhabalar, gecenlerde x4 631 cpu aldim, hyper 101, 450w psu, Ecs A55f-m3 anakart, hd6670 ve 4gb corsair vengeance 1600 le kullaniyorum, once sunu sormak istiyorum fsb arttirmadan carpan arttirarak yapilan oc nin bir faydasi olurmu? cunki 40x olarka 4.0ghz de problemsiz calisiyor ama fsb cok dusuyor,sadece fsb arttirincada belli yerden sonra anakart kitleniyor pili sokup takmadan acilmiyor, anakartin max ram hiz destegi 1866mhz sebebi bu olabilirmi? 2. olarakda cpu nun gercek sicakligini nasil gorurum onu merak ediyorum, cunki sanirim anakartin sensorunde yada baskabiseyde problem var sicaklik cok dusuk gorunuyor hemen her programda,core temp, aida 64,speedfan,sisoft sandra,everest,hwinfo hepsini denedim, ya cok dusuk gosteriyolar sicakligi 8,16 max:28 falan gibi yada 0 olarak gosteriyolar,bunun sebebi ne olabilir? biosdan bakinca sicaklik 28-30 olarak gorunuyor bunu dogru olarak kabul edip oc ye girissem yuk altindaki isiyi nasil olcucem?
Merhaba bu hafta ici bilgisayari biraz upgrade etmeyi dusunuyorum yalniz kafama takilan bazi sorular var.
1. secenek CPU AMD Athlon II X3 455 /3.3G/ AM3 /BOX (ADX455WFGMBOX) MB ASRock 760GM-GS3 /AMD760G/ AM3
2. secenek CPU AMD Athlon II X4 631 /2.6G/ FM1 /BOX (AD631XWNGXBOX) MB ECS A75F-M3 /AMD A75/ VGA/ FM1
bu iki secenekden birini DDR3 4GB 1600MHz KINGSTON HyperX 9-9-9-27 (KHX1600C9D3/4G) veya Corsair Vengeance 4GB DDR3-1600 Dimm (1x4GB, PC3-12800, 9-9-9-24, CMZ4GX3M1A1600C) ram ile kullanilicak.
Islemci secimine gore anakart secilicek mecburen ve alinicak parcalar yalniz bu yukarida yazili olanlar, yani baska islemci yada anakart onermeyin lutfen ve bu iki secenek arasindaki para farki sadece 20 lira oluyor bu yuzden ben sadece bu seceneklerden hangisinin daha iyi oldugu konusunda yardim istiyorum.
x3 455 e 2983 Benchmark, x4 631 e de 4503 benchmark verilmis buna gore x4 631 cok daha iyi gorunuyor ama x4 631 deki 700mhz dusukluk kafama takildi.
x3 455 in 4. cekirdeginin sansa bagli olarak acilabiliceginide okudum arastirirken ama bu tamamen sans sonucta.
secilen parcalar hd 6670 1gb gddr5 ekran kartiyla ve yukarida belirttigim 4gb Kingston veya Corsair ram ile kullanilicak.
Ek olarak 450w PSU kullanicam sanirim problem olmaz ve alinan islemcinin sogutucusu iyi cikmazsa elimdeki Hyper 101 i takmayi dusunuyorum.
Human Warrior 82 LVL %6 NP:132k ustunde, 180K clanda
+8 No-Rb Hell Breaker +8 No-Rb Raptor +0 Iron Necklace +0 Iron Belt +1 Warrior Earring +1 Minatour Earring +1 Ring Of Courage +1 Foverin +0 Ring or Courage (2 adet) +6 Full Plate 25DD Helmet +5 RB Shell Pauldron +5 RB Shell Pads +5 RB Chitin Gauntlets +8 Chitin Boots +5 RB Chitin Helmet +4 Gorev Kalkani (+5 yapilabilir Trina mevcut Inn de) 37 GB oyun Parasi
Tum gorev takilari bulunmaktadir, Tum itemlar kilitlidir charda suan premium yoktur, 3 Senelik chardir tum bilgileri mevcuttur, Tek kisi oynamistir ve kesinlikle hile hurdaya karismamistir, Inn tamamen doludur ve ise yarar itemlar vardir Ap Sc, Sw sc, Magic bag, Spear defans Boot, sword defans helmet v.b Yan Charlar 59 lvl mage ve 58 lvl Priest dir. Mage paper ve itemli priest ciplaktir. Tum gorev takilari mevcuttur.
Charda Premium bulunmamaktadir ve tum itemlar kilitlidir bu yuzden komple satilicaktir, sadece ciddi alicilar mesaj atsin lutfen, piyasayi bilen arkadaslar asagi yukari ederini bilir, hatta arzu eden mesajin altina kendince ederini fiyat olarak belirtebilir. Zaman bulamadigim icin 3 senedir gozum gibi baktigim charimi satiyorum umarim alan kisiye hayirli olur.
Ares serverinda legal yollarla kasilmis 83 lvl ciplak warrior ariyorum, normal yolla kasilan 83 lvl bir warriorda en az 150-200k np olmasi gerekir buna gore ciddi saticilar bekliyorum.Char cypher ring seklinde alinicaktir.
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 3 gün önce Son Mesaj Zamanı: 8 ay Mesaj Sayısı: 460 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 717 İkinci El Bölümü Mesajları: 144 Konularının görüntülenme sayısı: 19.380 (Bu ay: 204) Toplam aldığı artı oy sayısı: 251 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Donanım / Hardware