bluestack office programlarını engelliyor
DİJİTÜRK ZORUNLU OLDU YALANI
0212 929 05 71 numaralı telefondan 18.07.2020 tarihinde 12:55 'de arandım. Bana dijitürk internet kullanan herkese artık zorunlu oldu kurulum için ne zaman gelelim dediler. Hiç duymadım böyle birşey dedim ve aradıkları numaranın benim internet sağlayıcım ile alakası yoktu cep telefonumdan ses kaydını açtığımı belirttim baştan anlatın zorunlu olan dijitürk nasıl zorunlu hangi kanunda geçiyor dedim telefonu yüzüme kapattılar. İnsanlara zorla dijitürk satmak için her türlü üçkağıdı deniyorlar. Kendilerinden adli yolla da şikayetçi olacağım. Sizi telefonla arayıp zorunlu oldu mecbur bağlatacaksınız vb şeyler söyleyen olursa kanmayın. Şikayetvar.com ve CİMER'e şikayet ettim sizde öyle yapın
incehesap.com üçkağıt yapıyor
cuma günleri gaming geceleri indirimi yapıyoruz diyorlar kaliteli ürünler stok adedi kaç olursa olsun 1 dakika bitmeden stokta yok oluyor ve hiçbirşey alamıyorsunuz. Milleti enayi yerine koymaktan zevk alıyorlar. gaming geceleri diye bas bas bağırıp reklam yapıyorlar ama ürün vermiyorlar ! dandik olan ürünler her zaman stokta hep var ama kaliteli ürünler veya fiyatında gerçekten indirim olan ürünler 1 dakika olmadan stokta yok deniliyor. 30-50 stok olan ürün bir kişi sepetine ekledikten sonra stok sayısının 1 düşmesi lazım alışveriş için müşteriye belirli bir zaman verirsin mesela 30-60 dakika gibi ürünü satın almazsa sepetten düşürürsün bu indirim işi böyle yapılır azıcık mantık olsun yaptıkları işte, ürün sepetimde ekli 1 dakika olmuş kredi kartımdan ödemeyi yapıyorum indirimli tutar yazıyor şifreyi giriyorum site hata veriyor alışveriş sepeti güncellendi diye bu kadar da olmaz ya resmen insanları salak yerine koyuyorlar...
Ekran kartı görüntü vermiyor arızası çözümü
|
uzantısı bilinmeyen dosya
|
|
ASUS N55S Touch pad kapanmıyor
|
|
yabancı ülkeden ip adresi nasıl alınır ?
|
Sony Vegas Video Kayıt Etmiyor !
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 159
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 5.913 (Bu ay: 77)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware