Webcam ses, oyuncu kulaklığı ses
Herkese merhaba, noname mikrofonlu bir webcamim var. Oyuncu kulaklığı da aldım. Kulaklığı test etmek istedim boğuk daha doğrusu mikrofona uzakmışım geldi.
1.- Kulaklık için Windows 10’da bir ayar mı yapmam lazım?
2.- Yoksa Windows önce webcamin sesini mi alıyor, ki öyleyse kulaklığın mikrofonunu önce tanı nasıl diyebilirim?
Teşekkürler iyi forumlar
Google Play izinler
Herkese merhaba
Eski telefonlarımda bak yüklüyorsun ama bu izinleri senden istiyorum diye ekran çıkardı böylece işime gelmeyeni yüklemiyordum.
Şimdi Xiaomi kullanıyorum Google playden uygulamayı buluyorum, yükle diyorum. ama verdiğim izinleri göstermiyor, direkt yüklüyor.
Bu telefonda bir ayardan mı kaynaklı, yoksa google play kaynaklı mı?
Teşekkürler, iyi bayramlar
Yatan araba hk.
Merhaba herkese
2012 toyota dizel aracım var, yaklaşık 10 gündür yatıyor. Arabayı haftada 1 çalıştırma konusu var. Bu bir efsane midir? Yada eski model araçlarda böyle bir ihtiyaç vardı ama şimdi gerek yok mu? Hadi çalıştırdım ne kadarlık bir süre çalıştırmak lazım?
Teşekkürler.
Tv Tamir fiyat
Merhaba,
Samsung 32B651 televizyonum power düğmesine basınca geç açılıyor. önce kırmızı ışık yanmaya başlıyor, geçte olsa görüntü geliyor. Bu sefer ses takıla takıla usb aygıt güç yüklemesi diye ekranda yazı çıkıyor. son olarkata pıt pıt pıt gibi sesler çıkartıp normal yayına geçiyor. Bunun sorunu nedir? Ne kadar tutar?
Webcam - lütfen sallamayın herşey eğitim için
Keşan Gelibolu 41.km
|
Trafik Cezası 598 TL
|
Trafik Cezası 598TL
|
Windows'a alternatif işletim sistemi
|
Ağıma sızma mı var? ÇÖZÜLDÜ
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 506
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 19.413 (Bu ay: 235)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 83 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası