Concord C754 yardım
Selamün aleyküm arkadaşlar ben iki yıldır concord kullanıcısıyım C 754 5 ay oldu alalı eski concordumda buda çekim gücümü desem artık ne desem bilmiyorum hiç memnun değilim oyun tafsiye etmem her iki tapletimde hiç bir şekilde video film müzik haberlere bakmak sitelerde gezinmek katiyen mümkün değildir yaklaşık 10 dakikadan fazla mağduriyetimi dile getirecem diye siteyi açmasını bekliyorum dayımla aynı evdeydim her ikimizin de operatörü aynı dayımın telden video film ne istersen acabiliyorsun hiç donmadan ama ben bir siteye her hangi bir siteye baglanacam diye dakikalarca bekliyorum kaç defa operatör müşteri temsicisini aradım falan filan sorun yok kaç defa tel sıfırladım gene aynı değişen bir şey yok sanırım bu concordlarda çekim gücü aşırı derecede zayıf ben bunu yaşıyorum düzelir mi bunu bilmiyorum duzelirse nasıl yapılır söylerseniz çok Makbule geçer şimdiden teşekkürler
Alien shooter lost City
Merhabalar arkadaşlar eski telefonumdan sürekli oynardım taplet aldım concord C754 yükledim bunada oyun açılıyor ama öylece kalıyor müzik çalıyor ama hiç bir yere tıklanmıyor survive şampiyonluk yazıların orada kalıyor bunu nasıl çözeriz bir zahmet bilen varsa şimdiden teşekkürler
3800 tl pc toplama
|
anakarta format atma yardım
|
hayat hapishanede yaşanır. |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 37
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.221 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Çok kişili online RPG Oyunları