Selamlar,
Evimde Kablonet (Docsis) kullanıyorum. Genel olarak kablolu olarak kullandığım internetimden memnunum ama Kablonet modeminin kablosuz ağı çok kötü. Binama Türk Telekom fiber ağı gelmiş. Fiber'e geçsem dahi ev büyük olduğu için kablosuz ağda sıkıntımın devam etmesi büyük olasılık. Aklımda iki sorum var, tecrübe/bilgilerinizi rica ediyorum.
1) Sizce binaya fiber internet gelmişken, geçmemi kesin önerir misiniz? Kablonet'den aşırı farkı olur mu?
2)Evde kablosuz ağda sıkıntı olmaması adına hangi mesh wi-fi sistemini önerirsiniz?
Almışken fiber'e geçtiğim zaman modem olarak kullanabileceğim bir sistem mantıklı olabilir diye düşünüyorum.
TP-Link Deco markasının Deco X20 modeli dikkatimi çekti sizce bu benim ihtiyaçlarımı karşılar mı?
Yada almışken bir kere al mantığı ile x60 modellerini mi almamı tavsiye edersiniz?
Özel Plaka Çıkartma
Herkese merhaba,
Bayiden yeni alacağım sıfır km araç için özel plaka çıkartmak istiyorum. Plaka için bağış yapmam gerekiyormuş. Hangi kuruma gidip bu bağışı yapabilirim?
Özel plakayı ileride araçımı satsam dahi kendimde tutabilir miyim? Bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirse çok sevinirim
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 561 (Bu ay: 45)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri