Uydu alıcı önerisi
Herkese merhabalar.
Bir tanıdığa mini uydu cihazı alacağız küçük odası için tv izleme amaçlı uygun fiyatlı da biraz araştırdım
Dreamstar aura: https://www.n11.com/urun/dreamstar-aura-hd-mini-uydu-alicisi-54671449
Sunpus spacex: https://www.n11.com/urun/sunplus-spacex-canakli-canaksiz-hd-uydu-alicisi-3468830
Ya da next kanky gold
Bu 3 modele daha çokta ilk 2 model aklımda duruyor dreamstar aura yeni çıkmış bir model sanırım, sunplusda freeiptv var galiba kanal geçiş vsde iyi duruyor sizce hangisini almalıyım daha sonra donma kilitlenme vs gibi şeyler olmasın birine alacağım sonuçta.
Tavsiyelerinize açığım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ram Önerisi
İyi günler. Acer nitro 5 an515-58-51U3 Laptopa sahibim. i5 12500h işlemci rtx3050 ekran kartı var aldığımda 8 gb ram vardı ben daha sonradan 8 gb apacer ram alıp 2*8 gb yapmıştım ramler ddr4 3200 mhz cl22 ram.
Geçen ay elime bir fırsat geçti ve team marka 16 gb ddr4 cl22 rami 510 liraya mal etmiştim 16+8 yapıcaktım. Ancak team marka ramin jedec ve cl değerleri daha farklı çıktı uyumluluk sorunu olmasın diye takmadım laptopa.
Şu anda aynı team marka rami 780 liraya alma şansım var 2*16 yapabilirim.
Şimdi merak ettiğim team marka ve apacer marka ramin cpu z değerlerini ekliyorum şimdi normal olarak team marka ramde 3200 de çalışıyor galiba ancak cl değerleri ve jedec profilleri farklı normal şartlarda bu team marka ram apacere göre daha mı yavaş çalışıyor daha mı hızlı çalışır ? Ona göre team marka rami satıp apacer 16 da alabilirim. Cpu z görüntülerini ekliyorum. Hangi ram daha iyi? Yardımcı olursanız ona göre bir yol haritası çizeyim?
M2 Ssd tavsiyesi
Arkadaşlar hepinize iyi günler.
Bilgisayarım için m2 ssd alacağım. acer nitro 5 kullanıyorum bu bilgisayarin kendi m2 ssdsi güzel zaten sıkıntı yok 2.slot var ve birde sata slotu var boş olarak ben boş m2 slotu icin m2 ssd alacağım dosya depolama amaçlı indirmeleri falan oraya yapmak icin kullanacağım telefon yedekleri dosyalar vs yi alacağım ssdde tutacağım. İncehesaptan uyguna alma şansım varda iki model arasında kaldim sizce hangisi alınmalı?
Kingston NV2 SNV2S/500G
Kioxia Exceria LRC10Z500GG8
Fiyat olarak 10 tl fark var ben kuponla alacağımdan çok önemli degilde kingstonun okuma yazma hızı daha yüksek exceriada da dram varmış. Hangisi tercih edilmeli ne tavsiye edersiniz?
|
Telefon değişimi yardım??
|
Numara taşıma yardım
|
Opamplı Akım Yükselteç yardım
Opamplı Akım Yükselteç yardım
|
|
|
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 11 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.763
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 34.805 (Bu ay: 574)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 292 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar