İkinci Monitöre Görüntü Gelmiyor
Merhabalar
Masaüstü bilgisayarımda 1. monitör olarak Asus monitörü display port üzerinden kullanıyor, DVI çıkışından da eski samsung DVI girişli monitörümü de ikinci ekran olarak kullanıyordum. Display portu çıkartınca DVI girişinden ikinci monitöre görüntü geliyor. Ekranı genişlet dediğimde birinci monitörden ikinciye geçiş var ama ikinci monitöre görüntü gelmiyor. BIOS son sürüme güncelledim. Ekran kartı son sürüm.
Bilgisayarın konfigürasyonu:
Anakart: B450 GAMING PLUS MAX
İşletim Sistemi: Microsoft Windows 10 Pro 64 bit Ver.2009 (OS build 19045.3570)
CPU: AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor
Memory: 16*2 DDR 4 Ram
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1650 SUPER
İkinci monitörün altında ayar tuşlarındaki ısıklar hafiften yanıp sönüyor gibi. Nasıl çözüm bulabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhabalar
Ülkede TV kartı kullanan kişi sayısı sanırım iyice azaldı ki artık tv kartı satış yapan yerler görmek zor oluyor. Yeni anakartlardaki PCI slotlarından PCIe slotlara geçiş neticesinde anakartı yenileyenler TV kartlarını kullanamaz hale geldi. Benimde Skystar 2 HD tv kartım yeni anakarta geçtiğimden bugüne boşta bekliyor. PCIe girişli TV kartı TBS kartlarda var onlarında Türkiye satışları yok yada çok pahalı.
PCIe slotunu PCI slotuna çeviren birşey yok mu bizim bu kartları kullanmamızı sağlayacak diye düşünürken https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/pci-express-pcie-pci-e-x1-x4-x8-x16-to-pci-bus-riser-card-kopru-k_pdp_612741017 böyle bir aparat gördüm. Uzman arkadaşlar inceleyebilirse, bu kartı bizim PCIe slotuna taksak üzerine skystar 2 hd tv kartımızı taksak çalışır mı acaba?
Sistem Yükseltme (Grafik-Video)
|
Motorola XOOM 2 ICS 4,0,4 Sürüm Güncellemesi Geldi
|
Online Tv İzle
|
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 62
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 3.037 (Bu ay: 69)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar