Avukatların asgari ücret ile çalışması
Bu bir gerçek. Çevresinde fazla değil, 2-3 avukat tanıdığı olanlar bilir.
Öyle dandik bilmem neredeki okullardan da değil
Ankara,İstanbul,Deu gibi ilk üçe oynayan okullardan mezun olanlara da asgari ücret veriliyor.
Peki düşünceleriniz nelerdir?
Komşularından rahatsız olan var mı
Bizim komşuların çocukları aşırı yaygaracı ve gürültücü. Kardeşimi sürekli ezip ona sürekli hakaretler ediyorlar. Kardeşim bir kere yalnızca bir kere karşılık verdiğinde ise anneleri kapımıza geldi ve bizi tehdit etti. Biz onları asla uyaramıyoruz.
Sizin komşularınızla aranız nasıl?
Komşu çocuğu gürültüsü
4 dairelik bir apartman. 3 dairede de çocuk var(1-2 cocuk)
Bir tek bizde cocuk yok.
Biz bu cocukların bas bas bagırmasından bıktık. Tüm gün apartman önünde oynuyorlar tüm gün (yan apartmandan da cocuklar bunları gorunce buraya geliyor, asla onlar gitmiyor başka apartmanın onune)
Anne babaları 1 kere bile uyarmıyor. Hep uyaran benim 55-56 yaşındaki zavallı annem.
Allah aşkına bir yol önerin
Silinsin
.
EFSANEYİ HATIRLAYAN
bir kadının intiharıyla başlamıştı her şey
1 yıl Almanyada yaşadım.
Evet çok uzun bir süre değil ama 1 yıl kaldım. 35 şehrini gezdim. Tüm eyaletlerini falan da biliyorum. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
Öz : Almanlar hiç kimseyi kıskanmıyor. Hayatları gerçekten dehşet iyi. Kim fakir kim zengin anlaşılmıyor.
ALİ KAPTAN'A EVLAT DAYAĞI
Mete..Üstad..Reis...Atomu einsteinden önce parçalayan adam..
Babasına nihayet hakettiği dayağı atıyor..
Komşulara gıcık oluyorum intikam ateşiyle yanıyorum
Arkadaşlar başlık net. 4 katlı bir apartmanda oturuyoruz. Apartmanın en eskisi biziz. Öbürleri geleli daha maximum 6 yıl falan oldu. Neyse işte tek tahsilli aile de biziz. Böyle dedikodumuzu yaptıklarını falan hissediyorum,kardeşimi sürekli dışlıyorlar.Selam veriyoruz cevap vermeye dahi tenezzül etmiyorlar bon bon bakıyorlar suratımıza. Çocukları çirkef sürekli bir gürültü hem de evin tam önünde, biri de çıkıp uyarmıyor sessiz olun biraz diye. Ne yaparsam onları huzursuz ederim?
Bir kadın olarak çok üzüldüğüm bir konu
Evet arkadaşlar. Uzun zamandır dikkatimi çeken bir konu var. Ne zaman bir masaya çıkarıp koysam bana diyorlar ki "nasıl dayanıyorsun"
Telefonum Huawei...ne zaman biri görse "uzun zamandır kullanıyorsun değiştir artık" diyorlar. Uzun zamandır dedikleri 3 yıl..
Siz telefonunuzu kaç yılda bir değiştiriyorsunuz?
1 yıl Almanyada yaşadım orada kimsenin yoktu böyle takıntıları...
ŞANTAJ MAİLLERİ ALIYORUM(Çıplak fotolarım)
Nisan ayı gibiydi bir gece maillerimi karıştırırken bir başlık ilgimi çekti:
"Selam tatlım. Şifrenin .....olduğunu biliyorum."
Tıkladım ve okumaya devam ettim.İngilizceydi her şey
"Yetişkin içerikli sitelere girdiğini bilgisayarına yüklediğim trojan keşfetti ve kamerana sızmam hiç zor olmadı. Kendini tatmin ederken kaydettigim görüntüler bende ve bana 2000 dolar bitcoin göndermezsen herkese yayarım.İletişim kurdugun herkesin bilgileri elimde"
Hiç korkmadım çünkü yetişkin içerikli sitelere asla girmem , aktif bir cinsel hayatı olan bir bayanım
Ama geçenlerde aylar sonra yine bir mail gördüm
"Merhaba tatlım. Geçen hafta yaptığın her şeyi konuştugun herkesi biliyorum. Çıplak fotoğraflarını attığın çocuğu da takibe aldım. Her şeyin screenshotu bende var. Bitcoin gönder"
Özetle böyle bir şeydi.
Ben bir altıma ettim. Çünkü sahiden de geçen hafta öyle bir şey yapmıştım tanıdık bir erkeğe attım fotolar.
İşte orda zurna zırt dedi ve evdeki tüm cihazlara format artı antivirüsler..
10 gün oldu hala kimse demedi "go girl baby ifşaların düştü"
Öyleyse oyna devam
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.178
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 15.995 (Bu ay: 138)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 296 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic