Yaklaşık 1 yıl önce gıbırnete toplu ödeme yaptım. Bu sayede 35 mbitlik paketi 160 tl ye kullanmaktayım. 2 adet referans ile faturam 120 tl. Toplu ödeme yapanlar bilir ödeme yaptığınız kadar size bakiye yükleniyor her ay o bakiyeden 120 tl eksiliyor.
Şimdi benim merak ettiğim şu. Alt yapı artık 100 mbiti destekliyor. Ben 100 mbitlik pakete geçersem bakiyemden kaç lira eksilecek. Toplu ödeme yaptığımda 100 mbitlik tarife 180 tl ye geliyordu.
Üçüncü referansıda buldum eğer 180 - 60 = 120 tl olacaksa 100 mbit lik tarifeye geçmek istiyorum. Toplu ödeme yapıpta tarife değişikliği yapan var mı?
Netflix k.kartımdan fazla ücret çekiyor
4 arkadaş 54.99 a netflix aldık bu ikinci ayımız. Kart ekstresine baktığımda 56.25 gibi rakamlar görüyorum. Kartı iptal etsem 4 aylık izleyecek şekilde hediye kartı ile izleyebilmek için ne yapmam gerekir.
Bonus flexi 60 TL puan kampanyası
"Markette Bonus üye işyerlerinden yapacağınız 150 TL ve üzeri her ikinci harcamanıza 20 TL, toplam 60 TL bonus verilecektir."
Arkadaşlar kampanyaya 5.99 tl karşılığında yanlışlıkla katılmış bulundum. Puan kazanabilmek için nasıl bi yol izlemem lazım.
Ayrı ayrı mıalışveriş yapmamlazım olayı çözemedim.
Vodafone haberim olmadan ek paket tanımlamış.
Akşamüstü teli çocuğa verdim. Nasıl oldu bilmiyorum. Çocuk mu yaptı kendiliğinden mi oldu bilmiyorum hattıma yurtiçi promosyon adı altında 5gb internet tanımlanmış. Ücretli mi ücretsiz mi öğrenemedim. Sizde oluyormu böyle şeyler.
Kamu 4gb 1000 dk 24TL vs Bimcell 4gb 750 dk 23TL
Arkadaşlar vdf kullanıyorum. Şebekede sıkıntı olduğu için taahhüt bozma cezasını göze alıp kendimin ve eşimin hattını taşıyacağım. Evde ve işyerinde internet olduğu için 4gb yeterli gibi duruyor.
Faturalı kamu 4gb tarifesinde hız limiti yada herhangi bir alicengiz oyunu varmıdır.
Referans sistemiyle eşimin tarifesini de kamu 4gb yapabilirmiyim.
İnternet hızları bakımından Bimcell daha mı iyidir. Bazı yerlerde telekomda önceliklendirme olduğunu, bimcelde hız sorunu yaşanmadığını okumuştum.
Kamu tarifelerinde önceliklendirme varsa bimcele geçeceğim gibi.
Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.
Vodafone 18-19-20 Kasım 2020 tarihlerinde online başvuruya özel paketler. Fiyatlar güzel denemek lazım.
Ucuz yeni hat almak istiyorum
Arkadaşlar ev telefonu niyetine yeni bir cep numarası almak istiyorum. Fakat fiyatlar yüksek. Geçen yıl bi bayide görüp 10 tl ye yeni numara almıştım. Uygun fiyatlı yeni hat alabileceğim bi yer var mı. Yada faturalı hat alıp faturasıza geçirsem çok ödermiyim.
F/P internet paketi tavsiye istiyorum.
|
Bir hata yaptım.
|
Dergilik Çekilişi Hakkında (29 Mart 2019)
|
Lenovo V310 |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 798
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 42.626 (Bu ay: 485)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 47 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar