Max. 750 bin Suv tavsiye. Far sistemi önemli!
Km den ve yıpranmadan dolayı dizel Passat satıp Suv almak istiyoruz. Araç uzun yolda da kullanılacak bu sebeple gece yolculuğunda daha güvenli olması için iyi bir far sistemine sahip bir Suv düşünüyoruz. Otomatik uzun kısa var özelliği de olmalı. Dizel benzin fark etmez. 3 silindirli bir motor olmasın. Otomatik vites olacak. Düşük km temiz ikinci el ne alabiliriz?
Ozel raf tipi referans hoparlör yapabilir miyim?
Merhaba arkadaşlar. Bu işlerden çok anlayan biri değilim boyle bir macera çok mu sancili olur. Fikir de şurdan geldi bir mobilya ureticisi firmada calisiyorum. Anlamasam da elimin altinda her turlu malzeme ekipman ve calisma arkadasim var. Yani en kaliteli malzemeden en guzel agaçlardan kabin yapabilirim. Maliyetsiz. Diğer gerekli urunler tam olarak nelerdir ne kadar maliyetli olur bilemiyorum. Çok ozel ses arayan biri degilim ama bu tarz seyler yapmak yaptirmak hosuma gidiyor. Atiyorum Edifier R1280dbs ayarinda bir sey yapmak kaça patlar. Bluetooth olmasi onemli. Tasinabilir ve pilli olmasi umrumda degil.
Yeni açılan sokak ve yeni bina alt yapı sorunu
Selam beyler. Bulunduğum ilçenin en merkezi ilçesinde internet kullanamiyorum. Sokak yeni açılan bir sokak yani çıkmaz sokak açilmis yeni isim vermisler. Etrafimdaki her yerde internet var bizim apartmanda yok. Altyapi yok deniyor. Bu sokakta bulunan tek apartman da bizim apartman ve oturan iki haneyiz. Bu sorunu nasil aşarım. Bunlar buraya altyapı getirir mi? Ulunet vs baktim o da olmuyormuş burda. Nasil cozerim ben bu isi?
Bluetooth Hoparlör Tavsiyesi
Tabletten kaliteli müzik dinleyebileceğim bluetooth hoparlör ihtiyacım var. Yüksek ses ve bas gibi ihtiyaçlarım yok. Net temiz ses veren ortalama bas performansı olan tasarımı şık bir höpörlere ihtiyacım var. 4+1 5+1 tarzında büyük devasa kalabalık bir şey istemiyorum (oluyor mu bu şekilde onu da bilmiyorum gerçi) tek parça ya da iki parçadan oluşan bir hoparlör tavsiyeniz var mı? Bütçe hiç fikrim yok. Ne kadar hesaplı o kadar iyi. Maks 1200tl diyelim.
Amazfit Gtr Lite mi Huawei gt 2e mi?
Gps ile isim yok. Gtr lite 550tl ye geliyor gt 2e 850tl. Gt 2e gordum birebir ve inceledim. Cok begendim harika bir saat. Ama o spor uygulamalarinin ve diger bir cok deger olcumunu kullanmam. Bana Sarj ve cok kadran cesidi lazim. Gtr lite gormedim hic etrafimda videolardan izledigim kadariyla bilgi sahibiyim. Tasarim harika olmasa da iyi ama gt 2e yaninda tasarim vasat kaliyor. Arada 300tl fark var.
Akılsız Saat Onerisi
Telefon ile hic baglamayacagim ekrani kadran cesitliligi ve pil omru uzun bir saat ariyorum. Dijital bir saat bir nevi ama kadran degistirme ekran kalitesi benim icin onemli. Adim kalp bildirim vs hicbir sey istemiyorum. Telefona bagli olmayacak yani. Var mi bu onerebileceginiz model?
12-14 bin tl Monitör dahil Render Bilgisayarı
|
6000-10000 arası ofis bilgisayarı (autocad arasıra render)
|
Windows 10 uyumlu kablolu gamepad arıyoruö
|
35.000tl Otomatik Vites araç tavsiyesi! ASTRA ALINDI!!!
|
<-<-<-McLaren - Mercedes Team->->-> --------Mika Hakkinen--------
|
0F897C13075542E5AF7DF58A7A021F9B.jpg |
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.961
İkinci El Bölümü Mesajları: 259
Konularının görüntülenme sayısı: 43.690 (Bu ay: 496)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.174 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor