Arkadaşlar herkese hayırlı forumlar. Aylardır gaming laptop bakan birisi olarak sonunda aradığım şartlarda bir laptopu indirimde yakaladım. Ama MSI almayı düşünürken Asus markası indirime girince tereddütte kaldım.
- Güzel, doyurucu, renk doğruluğu iyi 144hz bir ekran
- Minimum 2070 super ekran kartı
- 17.3" kriterlerim vardı.
Kullanan kişilerden çok az şikayet gördüğüm için MSI almayı düşünüyordum ama neredeyse hiç indirime girmiyor. ASUS'un linkini attığım bilgisayarı bugün 17.000 liraya inmiş. Alıp almamak arasında çok kararsız kaldım. MSI olsa tereddüt etmezdim. ASUS'un özellikle TUF serisinde havalandırma paneli faciası gibi hatalarını gördükçe markaya karşı bir önyargım olmaya başladı. Bir de laptopun malzemesi metal değil plastik. Bu kadar para vermişken plastik kasa almak da istemiyorum bir yandan. Ama günümüz dolar kuru gereği bu fiyatlara bulunabilecek en iyi fiyat/performans laptop gibi duruyor.
Forumdaki arkadaşlardan, özellikle asus'un bu modelini kullanan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. Kaçırılmaması gereken bir fırsat mı? Alınır mı?
Alınmaz derseniz bu fiyatlarda önerebileceğiniz soğutması iyi bir laptop var mıdır?
Şimdiden okuyup yazan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum. Herkese hayırlı forumlar.
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 51
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.422 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar