Gigabyte Aorus X570 Elite (rev. 1.0) F38a BIOS sürümünü cumartesi günü kurdum. Eski sürüm ise F20 idi, BIOS güncellemesi yapmadan önce hiçbir sorunum yoktu. Güncelleme yapıldıktan sonra bilgisayarımın geç açılması, BIOS'ta yapılan tüm değişiklikleri her seferinde sıfırlaması, RAM'lerin XMP durmadan kapatılması, overclock ayarlarımı keza sıfırması vs vs. overclock belki sıkıntı çıkartıyordur diye düşündüm sadece XMP açtım nafile her seferinde ayarlar sıfırlanıyor ve bilgisayar geç açılıyor. Dün eski BIOS sürümlerine dönmek ile ilgili araştırma yaptım downgrade olayını gördüm ama kimse bunu önermiyordu. Gigabyte destek kısmına yukarıdaki yazdıklarımı birebir aktardım bana eski sürüme dönebileceğimi yazdılar. İnternetteki araştırmalarımda downgrade olayının sıkıntılı olduğunu herkesin dile getirdiğini tekrar Gigabyte destek kısmına yazdım henüz bir cevap gelmedi. Ben ne yapmalıyım bu durumda bilmiyorum. RAM'lerin frekansları durmadan düşüyor overclock ayarlarım sıfırlanıyor falan BIOS girmeye çalıştığımda şu görseli alıyorum. Keza sıfırlanma ibaresi yazıyor. Eski sürümde hiçbir sıkıntım yoktu.
- Anakart: Gigabyte Aorus X570 Elite (rev. 1.0)
- Sistem: Windows 10 64 Bit 22h2.
- RAM: G.Skill Trident Z Neo RGB 4x8 CL16 3600 MHz.
- İşlemci Ryzen 7 3700X.
Unity Kodlu txt dosyalarını düzenleme yardım
Unity oyun motorunda her oyunun neredeyse .txt dosyası farklı oluyor ve bu maalesef can sıkıcı bir durum. Gözüme kestirdiğim Recompile adında bir oyun var makina çevirisini yapmak istedim ve 1 gündür uğraştırıyor beni. Sorunum aslında kodları bulunan txt dosyaları, bazıları maalesef çok karışık olabiliyor. Unity otomatik çevirme aracı bu oyunda işlemiyor bende oyunu kendim makina çeviri yapmak istedim. Excel'de txt dosyasını açtığımda " işaretleri arasında ki metinlere ulaşıyorum lakin metinlerde bozulmalar oluyor onu geçtim. Kod satırını tekrar düzenlemeyi eski haline getirmeyi bilmiyorum. Bir arkadaş visual studio kullanıyor ve " işareti arasında ki metinler hariç hepsini silip tekrar düzenleyebiliyor lakin yama nedendir bilinmez patlıyor. Aslında buraya yazmışken visual studio'daki bu özelliği başka programlarda da mevcutsa öğretecek biri varsa çok mutlu olurum. Dediğim gibi kodlar arasında ki metinlerin makina çevirisi yapan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ve hangi program ile ayrıştırma yapıyorsanız onu öğretirseniz çok mutlu olurum. Sadece işim görülsün değil, kod ayıklama olayını öğrenmekte istiyorum, çünkü indie küçük oyunları çevirmeyi seviyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
Oyun ile alakalı da şunu söylemekte fayda var 2- 2.5 saat uzunluğunda 5 ayrı sonu olan hikayesi iyi olduğu söylenen bir oyunmuş. Oyunu biraz oynadım mekanikleri iyi ile orta düzey arasında.
Cult of the Lamb devolver digital yayıncılığını yaptığı rogue lite base gelişimi ve bunu takip eden geliştirmelere sahip olan güzel mi güzel bir indie oyun
bu tarz indie oyunlara merakınız varsa ve bu oyunun türkçe olmasını istiyorsanız steam'den açtığım bu konuya destek verebilir misiniz? Moonlighter bence bunun en güzel örneği olabilir oynadıysanız ve sevdiyseniz bu oyun tam beklediğiniz oyun olabilir. sadece destek istiyorum bir farkındalık olabilir yardım ederseniz sevinirim.
Hades türkçe yama istek
|
World Of Tanks hesabımı satıyorum
|
blasphemous türkçe yama istek
|
|
bluetooth çevre birimi yardım
|
browserlarda otomatik açılan reklam sekmeleri
|
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 607
İkinci El Bölümü Mesajları: 52
Konularının görüntülenme sayısı: 14.941 (Bu ay: 279)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 344 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO