Xiaomi mi 9t pro hack sorunu
Selamlar. Başlıkta belirttiğim telefonum belirli aralıklarla hackleniyor. En son bugün hacklendi. Daha önceleri 2 defa daha hacklendi. Diğer 2 hacklenme öncesi apk dosya kurmuştum. Bu hacklenmede apk dosya da kurmadım. Gmail ile bir yere de girmedim. Ama yine hacklendi. Bir çözümü yok mudur? Telefonda antivirüs de yüklü. Hacklendiğimi nasıl anlıyorum onu da söyliyeyim. Telefon ilk hacklendiğinde gmail şifreler dosyamda abuk subuk yazılar vardı. 2. De benim ortam sesim dinlenip notlar kısmına konmuş. Selam yazmış. 3. De aşağı eklediğim mesajı yazmış. Şifrelerimi değiştirmeye bıktım. Bundan nasıl kurtulurum?
Kelebek Mobilya'dan ürün almadan önce konuyu okuyun
Herkese selamlar arkadaşlar.
20.09.2020 tarihinde masko kelebek mobilyadan 12.500 tl değerinde angelic model yemek odası konsol, tv sehpası aldım. Gelen ürünler teşhirden kötü. Orası bırası kırık dökük. Kelebek merkeze ulaşmak çok zor. Düşmüyor telefonları. Aldığımız yer taşımayı suçluyor. Rapor tutuldu düzelecek dendi ama, bu ürünleri bu şekilde gelip kurduran asıl suçlu kelebek mobilyadır. Şikayet var sitesinde de adamların bir sürü şikayeti var. Hala sinir olduğum şey adamlar hala reklamını yapıyor tvde. Hem yetiştiremiyorlar, hem defolu ürün yolluyorlar, hem de reklam yapıyorlar pes. Konuyu açmamdaki sebep şu, eğer aklınızda bu marka varsa ürün resimlerine bakıp karar verin. Şikayet var daki şikayetlere de bakın.
Superonline 100 dk konuşma her yöne bedava yalanı
|
Bebek arabası, puset tavsiye
|
samsung galaxy s4 garanti sorunu
|
|
400-450 tl ye hangi telefon?
|
Toyota Yaris mi Honda jazz mı?
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 467
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 5.558 (Bu ay: 87)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 123 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar