Merhaba arkadaşlar,
Bilgisayarıma yeni bir CPU soğutucu (Arctic Freezer 34 e-Sports Duo) taktıktan sonra bilgisayarımı ne zaman PSU üzerindeki şalterden kapatıp açsam aşağıdaki hatayı alıyorum.
F1 ile BIOS'a girdikten sonra RAM frekanslarının düştüğünü görüyorum.
Değişiklik yapmadan çıkıp tekrar baktığımda 3200 olarak düzeliyor.
Bu sorun bilgisayarı PSU üzerinden her kapatıp açtığımda tekrar ediyor, kasanın üstündeki düğmeden yapınca bir sorun yok.
Soğutucu montajında anakart arkasına ayakları bağlayacağım plakayı oturturken biraz zorlanmıştım. Acaba anakarta bir hasar mı verdim?
Bu sorunun neden kaynaklandığı hakkında bir görüşünüz var mı?
Merhabalar,
Bir televizyon arayışı içerisindeyim. Kullanacağım odanın küçük ve ekrana mesafenin az olması sebebiyle alacağım televizyon 32" ve Full HD olsun istiyorum çünkü HD'de muhtemelen pikseller görünecek ve 4K'yı besleyecek internetim de olmadığından 40"'e çıkmam anlamsız. Bu özelliklerde seçeneklerim oldukça az. Başlıkta da belirttiğim yeni çıkmış bu akıllı monitörün dahili Wi-Fi, dahili hoparlör ve akıllı özellikleriyle bir televizyondan tek eksiği bir uydu alıcısı. Ve onu da teledünya kutusunu bağlayarak çözebilirim.
Ekran yanığı konusu malum. Evimde 3 yılda her yeri ekran yanığı dolmuş bir ViewSonic LED monitör ve 10 yıldan eski sapasağlam bir Samsung LED televizyon var. Tabii ki kullanıma bağlı farklılık gösterir ama gene de yaşadıklarım ve televizyon kanallarındaki sabit logolar kafamı karıştırıyor.
Sürekli televizyon yayını izlenmesi halinde bir monitörün televizyon karşısında kullanım ömrü olarak dezavantajı var mıdır? Özellikle monitörü televizyon olarak kullanan arkadaşlar, tavsiye eder misiniz?
Asus anakartımın arkasından ışık geliyor...
|
İnternet hızı sorunu
|
Kulaklık Çıkışındaki Cızırtı
|
Avea 3G Jet Modem 3G Sinyali Görmüyor!!!
|
Left4Dead Steam Hatası
|
Valar Dohaeris |
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 109
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 5.790 (Bu ay: 211)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar