ÜRÜN ŞUANDA İNVENTUSDA İNDİRİMDE
Arkadaşlar selamlar, profesyonel olarak sinema hobisine buradaki abilerimizin ve arkadaşlarımızın paylaştıkları bilgiler ve sistemler üzerine ciddi anlamda merak sarıp takriben 12 yıl önce giriş yaptık daha öncesinde hayatımızda hoparlör ve amfiler hep vardı ama birşeyler yapmak için tabiki kendi paramızı kazanmamız gerekiyordu :) velhasıl 12 senede onlarca sistem değişimi yapıp onlarcısınıda demo etme şansımız oldu, keza sonunda kendi istedğimiz sistemi ve 3 ev değişimi sonrasında kendimize ait odayı bulduk, bu hobi ve başka etkenlerden dolayı 3 ev değiştirmek zorunda kaldım ama sonunda 4+1 ev bularak şans yüzümüze güldü, bizede çok büyük olmasada bir oda düştü, hafif bir yalıtım ve sinema kurulumu yapmaya çalıştık, sinema odasına 1,5 seneden fazla bir zamandan beri sahip olmama rağmen halen birçok eksiği bitiremedim :) fazla ihmal bir insanım ama kaba taslak paylaşımlar yapacağım,
Eskiden hergün forumda konuları takip ederdik, lakin whatsapp gruplarına geçtiğimiz günden beri buralara uğramaz olduk, ve içimde bir ukte kaldı, sinemayı hatayıtıza sokan yer burası ama biz burayı fazla ihmal ettik, cinemapark diye bir grubumuz var ve içerisinde forumdan gelen birçok arkadaşımız mevcut, sinema sistemleri olan, yeni kurmak isteyen, spolier olmadan film paylaşımı yapmak isteyen, ve dosthane bir ortama katılmak isteyen herkesede kapımız açık, whatsapp grubumuza katılabilirsiniz bunun için bana özelden ulaşmanız yeterli.
sinema sistemim hoparlör takımı olarak şuan için 9,1,4 olarak M&K SOUND markasının ürünlerinden oluşmakta +2 atmos daha ekleyip 9,1,6 yapmayı planlıyorum
odamın elektrik tesisatı evin tesisatından ayrı çekilmiştir, klima, odanın ışıklarıda dahil olmak üzere + 5 tane bağımsız prizin tek hat sigortası mevcuttur,
oda ölçüleri 3,20 genişlik 4,50 uzunluk 2,60 yükseklik
tavan ve tabanda ses yalıtım mevcuttur, duvarlara sonra kaplama yapılır düşüncesiyle bir işlem yapılmadı, detayları daha sonrasında resimler ile paylaşacağım.
sistem bileşenlerini bugüne kadar onlarca kez değiştirdim pre powerlardan tutun normal amfilerde denemediğim ürün kalmadı diyebilirim ve şuandada bütün sistemim değişim için bekliyor hedefim dahada yukarılarda farklı markaları tecrübe etmek, fakat tabiki artık satın almak gerçekten çok zor, şuan fazlasıyla memnunum ama daha iyileri neden olmasın :)
CINEMAPARK grubumuzdaki arkadaşlarımızında konuya katılımlarını ve resim sistem paylaşımları yapmalarını rica edeceğim, kafa ve iş yoğunluğundan çok fazla zaman ayıramadım ama yapacağım ve hedeflediğim çok şey var, zaman içinde hem whatsapp hem forum konusu hem istagram ve telegram olmak üzere birçok yerde siz değerli dostlar ile paylaşımlarımızı arttırarak aramıza yeni dostlar katmak istiyorum.
---PAYLAŞIMI SEVEN SİSTEM MERAKLISI ARKADAŞLARI KENDİLERİNİ VE SİSTEMLERİ TANITARAK GRUBUZA BEKLERİZ---
CINEMAPARK AİLE ÜYELERİ EKLENİYOR....
@ image
@ edmontdante
@ haQQo
@ réber
@ SMMM79
@ cengizhan3453
@ saheemr
@ CXath1
@ Dousk
@ bitsede gitsek mi
@ Firebird69
@ aykutx
---HOPARLÖR VE SİSTEM BİLEŞENLERİ ---
L C R FRONT CENTER : MK SOUND S150-MKII THX ULTRA2
SURROUND : MK SOUND S150T TRİPOLE
SURROUND BACK : MK SOUND SUR 95T
FRONT WİDE MK SOUND SS90
ÖN ATMOS : MK SOUND K4
ARKA ATMOS : MK SOUND K5
SUBWOOFER : MK SOUND MX350 MKII
-----------------------------------------------------------
PRE AMFİ : JBL SYNTHESIS SDP-55 16 KANAL SURROUND PRE AMFİ
POWER AMFİ 1 : ATİ AT527NC 7X200W POWER AMFİ
POWER AMFİ 2 : LEXICON GX-7 7-CHANNEL POWER AMFİ
OYNATI : NVDİA SHİELT PRO
MEDYA OYNATICI : ZİDOO UHD3000 4K UHD MEDİA PLAYER
MEDYA OYNATICI : ZAPPİTİ REFERENCE 4K HDR MEDİA PLAYER
PROJEKSİYON : JVC DLA-RS500E 4K PROJEKSİYON
PROJEKSİYON PERDESİ : PROJECTA HOMESCREEN DELUXE HD PROGRESSİVE 1.1 ACOUSTİC 135 İNCH PERDE
GÜÇ KAYNAĞI : VERTİV LİEBERT GXT-MT+ G2 E2 3KVA ONLİNE UPS
SERVER KABİNİ : LANDE 60*60 36U 170 CM KABİN
CİNEMA KOLTUĞU : SEYRAN MOBİLYADA GİZEM 3 LÜ ELEKTRİKLİ SİNEMA KOLTUĞU
i5 6600K İÇİN STOK SOĞUTUCU YETERLİ OLURMU ?
|
|
GTX 960 8 PİN GÜÇ BAĞLANTISI YARDIM
|
|
|
|
|
Meslek: ELEKTRONİK MÜHENDİSİ
İlgi Alanları: TEKNOLOJİ
Son Giriş: 18 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.552
İkinci El Bölümü Mesajları: 452
Konularının görüntülenme sayısı: 33.176 (Bu ay: 268)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 242 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware