Arkadaşlar merhaba,
Arkadaşımdan aşağıdaki laptop'ı aldım. Ofis işleri için düşündüğümden aklımda macbook almak vardı ama en son buna karar kırdım. Ekranı beni çok cezbetti açıkçası.
Ama laptop'larla aram pek iyi değil çok da anlamam. Bu laptop'ı nasıl yorumlarsınız? İnternette çok yorum yok. Zaten aldım artık iş içten geçti de uyguna mı aldım pahalı mı oldu emin olamadım.
24000 TL'ye aldım. 3 aylık cihaz.
https://www.hepsiburada.com/asus-zenbook-ux325ea-kg771-intel-core-i7-1165g7-16gb-1tb-ssd-freedos-13-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00002Q7NA2?magaza=Sner%20Teknoloji
Gel de çıldırma
Piyasası 55.000 TL olan aracı favoriye ekliyorum. Adamın ilk fiyatı 70.000 TL 1 hafta sonra 65.000'e düşürüyor sonraki hafta 60.000'e düşürüyor. Bu milletin içtiği suyunda mı bi bozukluk var bilmiyorum ama dolandırıcı ruhlu adam kaynıyor piyasa. 2 hafta içinde 10.000 TL düşürüceksin madem neden piyasyaı yüksekteyim diye yüksekten açıyorsun piyasayı.
60.000 ₺ kadar tavsiye
60.000 TL'ye kadar araç tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba,
Araba ihtiyacim söz konusu ama bütçem cok kisitli ancak 60000e kadar cikabilecegim. Asagidaki kriterlerime uygun bi araba tavsiye edebilir misiniz? Piyasaya baktim biraz cidden icim daraldi. Sizin onerilerinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler.
- çok eski durmasin kasa olarak
-Yakit cimrisi olmali (motors uyumluysa lpg de olur)
-Sanayiye gitmesi durumunda ocak sondurmeyecek sekilde parçası ucuz olmali.
-ABS ve hava yastıklı
-Agir hasar kayitli veya taksi cikmasi olmasin
-Otomatik, manuel farketmez. Ama sanzimani sorun cikarmayacak bi otomatik de benim icin olur.
75tu8000 kullananlar
Tekrar muayenesine aynı kişi gitmesi zorunlu mu?
|
Yatirimlik ev aldim. Mantikli mi?
|
İstanbul - abant yolu
|
Babam için telefon tavsiyesi Bütçe:1000 TL (Max)
|
LG 50UK6470 vs Samsung 49RU7100

Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.264
İkinci El Bölümü Mesajları: 41
Konularının görüntülenme sayısı: 99.618 (Bu ay: 1.990)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.810 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor