ViewSonic XG2705-2K 27'' 1 MS 144
Fiyatı bana mı uygun geldi yoksa bunlar fullhd versiyonu ile karıştılar mı anlamadım? 2700 tl ye geliyor.
Bu arkadaş ile anakart ve işlemci alma konusunda yaşadığım sorunu aşağıda mesajlarda yazılı şekilde,
Trendyol sahtekarlığı
Trendyol-Güreller mağazasından aldığım Sony 49xg7096marka tv yerine bana kargo ile telefon kılıfı gönderdiler.Fatura da yo. Paketin ağırlığına 20-25 kg. yazmışlar ve pakette Sony TV yazıyor bir de. Mağaza internetten telefon kılıfı satmıyor normalde. Sorumlu kişi ile görüştüğümde kendisinin depoya e-mail attığını (deponun telefonu yok herhalde) ve bir karışıklık olabileceğini söyledi.Bana dönüş yapılmadı. 25 kg' lik TV ile 10 gramlık telefon kılıfını nasıl karıştırabiliyorlarsa artık. Muhtemelen ürünü magazadan daha yuksek bir fiyata baskasina sattilar,zaten satilan son üründu.Bana böyle bir oyun oynandi.
Anakart Power sorunu
|
PC usb flash bellek yavaş kopyalama sorunu
|
fut maç ekranına girerken donup kalıyor.
|
pc elektrik- şase sorunu
|
pc açılmıyor
|
bilgisayar açılmıyor
|
|
Meslek: eğitim
İlgi Alanları: pc
bundan sonra, yolumuz düz olacak; bizi kimse durduramayacak! insan büyüdükçe daha da büyümek istiyor; bir gün gelecek, hiçbir yere sığmayacağım! yeni işler düzenledim, dünyaya ün salacağım! ben, işimde kral olmak istiyorum... ben kralım evet kral! yeraltı dünyasının kralı! siz dostlarım; benimle büyüyecek, benimle zenginleşeceksiniz. dünyaya hakim olacağım! ve ben buna, layığım! |
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.964
İkinci El Bölümü Mesajları: 84
Konularının görüntülenme sayısı: 13.553 (Bu ay: 166)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.089 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor