Türk Telekom çilesi
Oturmuş olduğum bina merkezde yeralmasına rağmen yeni yapıldığı için altyapısı bulunmuyor.
Kapı önünde fiber kutu var bina içi dairelere kadar fiber kablo çekili. Türk telekom'un keyfi gelecekte gelip hizmeti açacaklar diye aylardır bekliyoruz. genel müdürlüğe gittim dilekçe verdim, alt yapı birimiyle her konuşmamda orda işlem devam ediyor 1-2 haftaya açılır diyorlar sürekli oyalıyorlar. neyin işlemi devam ediyor gerçekten aklım almıyor. Cep telefonu üzerinden bağlandığım için aşırı maliyetli ve kalitesiz bir bağlantıyla idare ediyorum.
Türk telekom için altyapı işlemi nasıl hızlandırılır bilen varsa yardımcı olursa çok memnun olurum.
Balıkesir Burhaniye'ye bölgesinde altyapı olmadan internet hizmeti veren firma arıyorum bulamıyorum bilen memnun olan varsa paylaşabilirse çok memnun olurum.
TürkTelekom Altyapı Sorunu
Balıkesir Burhaniye'ye taşınacağım bölgede sadece türktelekom var. bina önüne konulmuş Tip23 erişim kabini var. binanın yanında internet kafe var yani yan binada alt yapı var.
bizim bina yeni yapıldığı için alt yapı gözükmüyor. kapınını önünden binaya kablo çekilmesi gerekiyor sadece başvuru yaptığımda 2-24 ay arası beklemeniz gerekiyor deniliyor.
aylık tüketimim 500-600 gb civarı Süperbox kullanmak zorunda kalıcam çok yüksek tarifeleri ve hizmet kalitesi çok yetersiz.
Benzer süreç yaşayan birisi var mı? süreci nasıl hızlandırabilirim.
ProPlan 12kg Somonlu kısır kedi maması
Diyet mamaya geçtiğimizden dolayı elimde iki adet açılmamış paket 12kg lık mamayı satmak istiyorum.
Ürün parti numarası sorunlu olan serilerden değildir.
950TL
SKT-MAYIS.2023
|
TRAMER KAFA KARIŞTIRIYOR
|
uygun fiyatlı kasa tavsiyesi
|
Projeksiyon Tavsiyesi
|
PS4 HORI FPS CONTROLLER
|
BULGARİSTAN PSN STORE
|
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 284
İkinci El Bölümü Mesajları: 64
Konularının görüntülenme sayısı: 5.618 (Bu ay: 77)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 67 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun