4080 super kartımın frekans hızı düşük
Arkadaşlar 4080 super kartım var ve frekans hızı 2700 den yukarı çıkmıyor. Bunun sebebi nedir nasıl çözerim.
Ddr5 sisteme geçtim görüntü gelmiyor
Merhaba ddr4 sistemden ddr5 sisteme geçtim. Kurulumu yaptım görüntü uzun süre gelmedi. Bir kaç kere reset attıktan sonra görüntü geldi oyun oynadım kapattım. Tekrar görüntü gelmedi. Bir kaç resetten sonra geldi. Tekrar kapattığımda yine görüntü gelmiyor. Yardım ederseniz sevinirim. Ekran kartı fanları dönüyor ama görüntü yok.
Ryzen 5800x3d
Merhaba 5600x ve 3070 li sistemim var. Warzone 2 de darboğaz yaşıyorum 5800x3d ye geçmek istiyorum. Be quite dark Rock 4 soğutucum ile bu işlemciyi soğutabilirmiyim ? Veya 7800x3d yi mi beklemeliyim ?
MSİ 3070 SUPRİM
Oyunlarda düşük gpu kullanımı
Merhaba arkadaşlar . Sistemim
CPU : Ryzen 3600
GPU: Gigabyte 2070 super windforce oc 3x
PSU : COOLERMASTER 700W 80+
RAM : CORSAİR DDR4 3200MHz CL16
Anakart : b450m s2h
Oynadığım tüm oyunlarda ekran kartı kullanımım %70-80 civarı geziyor . warzone da yer yer %97 ile çalışsa da genelde düşük seyrediyor . yeni cyberpunk 2077 yi indirdim onda da aynı durum geçerli .
The withcer 3 de şehirlere girdiğimde düşüyor . bir videoda link bırakacağım buraya . Bu durumda ne yapmam lazım ayarlarım 1080p full ayarlar . ekran kartındamıdır problem garantiye yollamalımıyım ? Furmark testinde %99 çalışıyor oda ilginç bana yardımcı olun lütfen.
Sistem c ye kurulu oyunlar d ye kurulu . c ve d iki ayrı ssd . c samsung evo 860. d kingston a2000
Ekran Kartı Kullanımı düşmesi
arkadaşlar merhaba . warzone oynuyorum ekran kartı kullanımım %70-80 arası oluyor. Ekran kartım 2070 super , işlemci r5 3600. ilginç bir şekilde multiplayer modunda %97-98 den aşağı düşmeyen ekran kartı kullanımı battlerolaye modunda düşüyor dediğim gibi . Ekran kartı kullanımı düştüğü için fps de düşüyor haliyle . neden acaba çözüm nedir ?
Gigabyte B450m S2h - Be quiet dark rock 4
|
Gigabyte b450m s2h uygun işlemci soğutucu
|
Mevcut sistemime psu tavsiyesi
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 46
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 5.483 (Bu ay: 43)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware