2. Monitör için güç ayarları?
Merhaba, 2. monitör için güç ayarlarını nasıl yapabilirim? 2. monitörü kullanmadığım 1.dk da ekranı kapatmasını istiyorum.
27'' monitörümde ışık sızması var iade etmelimiyim
Merhaba arkadaşlar, 1 ay içinde almış olduğum https://www.amazon.com.tr/gp/product/B089SQ5L6T/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc =1 bu üründe aşağıdaki video da göreceğiniz üzere ışık sızmaları mevcut (diğer monitörüm asus 24'' 60hz 1ms va) .Ölü pixel veya ghosting rastlamadım yalnız oda ışığı açık değilken film geçişlerinde bariz hissediliyor.Bu kadar kusur kadı kızında da olur deyip kullanmalımıyım yoksa iade süresi varken göndermelimiyim.Kararsız kaldım açıkçası, $ yükseldikçe fiyatlarda artıyor, 3 aydır bakıyorum 2.500TL vermediğim monitörler 3k üzerine çıkmışlar.
Mediamarkt.com.tr resmen insanları kandırıyor
Mediamarkt.com.tr den 29mart da stok da olunan Samsung LC27JG54QQMXUF 27'' 144Hz 2K QHD FreeSync Çerçevesiz Curved va Oyuncu Monitör ödemesi yapıldıktan 3 gün sonra mail ile sipariş iptal edildiğine dair mail geldi, müşteri hizmetlerini aradığımda stok olmadığı için iptal edildiğini iadenin 10 gün içinde gerçekleşeceğini söylediler. İnternetten şikayetlere baktığımda aynı ürünü 26martta alıp 29 martta iptal edilen başka bir arkadaşın şikayetini gördüm. Sonra 29 martta satışa sunmuşlar ben sipariş vermişim 31 martta benim siparişide iptal etmişler. Resmen dalga geçiyorlar. En kötü e-ticaret siteleri bile anlık stok bilgisine göre sipariş alırken Media Markt ancak 3 günde stok olmadığının farkına varabiliyor, diyeceğim ama bu bir eksiklik veya hata değil kesinlikle bilerek yapılan bir işlem, büyük ihtimalle iptal edilen siparişimdeki ürün yarın fiyatı yükselerek yeniden siteye eklenecek.Hatayı telafi için 50TL indirim kodu tanımlamışlar, ben ürünü 150TL indirimli kod ile almıştım o nasıl olacak.Ürününüzde sizin olsun, kodunuzda birdaha sizden alışveriş yapmak mı aman ha.
İhlas Aura Cebilon Silver Su Arıtma Cihazı 999TL - Çiçeksepeti
https://www.ciceksepeti.com/ihlas-aura-cebilon-silver-su-aritma-cihazi-kc8938874
bir kaç haftadır takip ediyorum bu ürünü 1100-1200 aralığında satılıyordu.1 adet sipariş verdim, çiçeksepetinde ihlas pazarlama olduğundan emin değildim çağrı merkezini arayıp teyit ettim.Kupon aramadım belki daha uygunada denk getirilebilir.
Fluence dizel-otomatik hakkında bir kaç soru
|
R590+ için Monitör Tavsiyesi ve Asus vp247 Monitörüm için fiyat yardımı?
|
Ryzen 5 + RX570 için anakart/kasa tavsiyesi
Dekorasyon Oyunları (Flash Oyun Sitesi)
|
Cam balkondan anlayanlar (yağmur suyu alıyor)
|
Rowenta EP9600 IPL Instant Soft Epilasyon Alan Oldu mu?
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 238
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 14.714 (Bu ay: 152)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 29 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar