Merhabalar arkadaşlar,
evdeki 16 yıllık Bosch marka çamaşır makinamız bozuldu, şimdi yenisini almak istiyoruz ancak o kadar çok bilgi kirliliği var ki çok kafam karıştı açıkçası, kazanı geniş min. 9 KG ve üzeri olan ve aynı zamanda enerji tasarrufu sağlayan bir makine arıyorum, tavsiye edebileceğiniz ürünleri yazabilirseniz memnun olurum. şimdiden teşekkürler...
Netflix Ultra HD uzun süreli 1 kişilik yer
Merhabalar,
2 yıldır devam eden aboneliğimize uzun süreli kullanım için 1 kişilik yerim açılmıştır, katılmak isteyenler benimle iletişime geçebilir. şu anda zamlı tarife bize vurmuyor, bir kaç ay sonra ancak gelir. ödemeleri ister aylık, isterseniz toplu şekilde verebilirsiniz.
USB siz Bluetooth klavye arıyorum
Merhaba arkadaşlar,
bende amerikadan getirttiğim Onn marka media player var, bu cihazın USB girişi olmadığı için USB dongle olmayan bluetooth klavye ve mouse, ya da touchpadli klavye arıyorum, cep telefonuna bluetooth klavye mouse uygulaması indirdim ancak çalışmadı, bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
USB siz Bluetooth klavye arıyorum
Merhaba arkadaşlar,
bende amerikadan getirttiğim Onn marka media player var, bu cihazın USB girişi olmadığı için USB dongle olmayan bluetooth klavye ve mouse, ya da touchpadli klavye arıyorum, cep telefonuna bluetooth klavye mouse uygulaması indirdim ancak çalışmadı, bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Oneplus NFC ödeme nasıl?
Merhaba arkadaşlar,
Oneplus 7T Pro McLaren telefonumda NFC ile yapı kredi mobil ödemeyi bir türlü beceremedim, yapı kredi uygulamasından ayarını açtım, NFC ayarlarından da yapı kredi mobil uygulamasını seçiyorum ancak ödeme de okumuyor bir türlü, konuyla ilgili yardımcı olabilir misiniz? bu HCE Cüzdan deniyor, onu bir türlü bulamadım, sonradan yüklenen veya aktive edilen bir şeymi? teşekkürler...
Modem tavsiyesi istiyorum
Merhaba Arkadaşlar,
aşağıdaki 3 modem arasında kaldım, sizce hangisini almalıyım? Zyxel olana biraz daha yakınım nedense, TürkNet 35 Mbit VDSL bağlantım var
- Zyxel VMG3625-T50B
- Tenda V1200
- Keenetic Extra DSL
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Modem tavsiyesi istiyorum
Merhaba Arkadaşlar,
aşağıdaki 3 modem arasında kaldım, sizce hangisini almalıyım? Zyxel olana biraz daha yakınım nedense, TürkNet 35 Mbit VDSL bağlantım var
- Zyxel VMG3625-T50B
- Tenda V1200
- Keenetic Extra DSL
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Youtube tam ekrandayken sonraki video menüsü gelmiyor
Merhaba arkadaşlar,
bizim oğlanın eski tabletinde youtubeda tam ekran video izlerken alttan yukarı doğru kaydırınca sonraki videolar menüsü geliyordu, keza cep telefonlarımızda da o şekilde geliyor, yeni aldığımız tablette bu çıkmıyor bir türlü, tableti sıfırladım, vanced kurdum, uygulamalardan ön belleği sildim, google kullanıcısı olmadan kurdum gibi bir sürü deneme yaptım ama nafile, 1280X800 çözünürlüğü tabletin, bunu düşürdüm, sanal tuşları gizledim vs vs. nitekim o menü çıkmıyor, sırf o yüzden çocuğum tableti değil cep telefonlarımızı alıyor, bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
eski tablet:
Tablet youtube problemi
Merhaba arkadaşlar, oğlana casper 8" tablet aldım, android 10 var, eski tableti alcatel 8" Android 8.1 yüklü, aşağodaki resim eski tablete ait, youtube videosunu tam ekran yapınca alttan yukarı kaydırma hareketi ile sıradaki videolar çıkıyor, oradan tıklayıp diğer videoya geçebiliyoruz, ancak casper tablette o menü çıkmıyor, videoyu küçültüp yine youtube üzerinden başka video seçmemiz gerekiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Her ikisinde de standart youtube uugulaması var ve günceller.
Eski tablet:
Yeni tablet:
Tablet youtube problemi
Merhabalar arkadaşlar, oğlana yeni aldığım tablette youtube da video izlerken ss ekrandaki gibi aşağıdan yukarıya kaydırınca sonraki videolar menüsü gelmiyor, resimdeki eski tableti, yeni tablette gelmiyor bu ekran, onu nasıl açabilirim
Dünyanın Neresinde Olursa Olsun Haksızca Yenmiş Bir Tokadın Acısını Hissedebilmektir İnsan Olmak... |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.354
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 28.849 (Bu ay: 208)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 116 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware