Telefonum sessizde olsada çalmasını istiyorum
Arkadaşlar iphone 11 pro max kullanıyorum. Wp yi çok aktif kullandığım için telefonumu hep sessizde bırakıyorum. Ama telefonum çaldığında cebimde olsa da titreşimi duymuyorum. Bu yüzden telefonum komple sessiz modda olsa ama arama geldiğinde telefonum aktif şekilde çalması mümkün mü? Varsa böyle bişey nasıl yapabiliriz ?
Bu mu şimdi sağlık sistemi?
7 kasım günü annem ile birlikte özel bir hastanede test yaptırdık pozitif çıktık. Ertesi gün ilaçlarımızı getirdiler fakat daha sonra su 5 günlük süreçte ne arayan,soran,bilgilendiren yok kaldık ortada. Hepsini geçtim evimde %90 engelli ablam var kendisine test yaptırmak istiyorum ama pazar gününden beri aramadığım yer kalmadı. 184,ilçe sağlıklar,kaymakamlık,belediye,112 hiçbir geri dönüş yapmadı. Eve gelip test yapmak bu kadar mı zor olur? Kimse ilgilenmiyor,herkes meşgule atıyor. Kayıt açıyoruz diyorlar aradan 5 gün geçti hala haber yok. Ablam şimdi öksürmeye başladı ister istemez korkuyoruz. Haliyle şimdi zorunlu karantinadan çıkıp muayane götüreceğiz. İnsanların arasına karışacağız belkide istemeden bulaştıracağız. Yazıklar olsun diyorum. İstanbul gibi bir yerde oturuyoruz sağlık sistemi yok şöyle yok böyle diye övünüyorlar ama hepsi hikaye. Yaşayan gören bilir. Engelliler için hele ki ölümcül bir durum. Bize kimse yardım etmedi bu konuyla ilgili bunu da unutmayız.
Diyelim ki 250 bin liranız var?
|
Bu operatörler neye göre kredi limiti belirliyor?
|
28 Mayısta uçuşlar kesin mi?
|
İnstagramda yapılan hediye çekilişleri
|
Bodyguardlık işi arıyorum!
|
Sitenin tam açılmaması
|
Ecopayza cepbank yaptım başka biri çekti!
|
Sizce bu fiyata 6splus alınır mı?
|
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.159
İkinci El Bölümü Mesajları: 241
Konularının görüntülenme sayısı: 60.216 (Bu ay: 1.115)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 66 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic