2015 Kurulum 11000 Takipçili Hesap
Merhaba arkadaşlar 2015 yılında açılmış instagram hesabı satılıktır. Sadece site üzerinden alımları kabul ediyorum.Aldığınızda bilgiler otomatik dm kutunuza iletilir.
Twitter bu spam olarak bildirildi.
Merhaba arkadaşlar.
Hesapta böyle bir problem var. Dm sohbet gruplarına ekleyemiyorum.
Shadow ban kontrolü sağladım search ban çıktı acaba ondanmıdır. Sosyal medya konusunda yardımcı olacak uzman arkadaş varsa sevinirim.
Hesapta askı durumu da olmadığı için ticket açamadım. Bilmediğim başka bir nokta yada yöntem mi var acaba
Özel Fiber Çektirme [ANA KONU]
Selam arkadaşlar.
Sizlerinde fikrini almak isterim. Benim oturduğum bölgede fiber oturduğum sokağa kadar geldi. Yer altında yapılması ne kadar işlem varsa hepsi yapılmış. Fakat bölgemde tüm sokaklara fiber çekilmesine rağmen aktif müşteri olmama rağmen benim oturduğum alana fiber çekilmedi. Açıkcası Türk telekoma git gel derdimi anlatmaya çalışmaktan bıkmış durumdayım.
Evine özel olarak fiber çektiren yada iş yerine işi gereği özel fiber çektirenler varmış. Telefon direğinden fiber verdiler burada oturduğum ev ile direk arasında taş çatlasa 20 metre anca vardır. Tek yapılması gereken direğe fiber kutusu konup kablo çekilmesidir. Bunu ben Türk telekomdan özel olarak talep etmiş olsam maliyeti ne kadar çıkar ?
Daha önce bu şekilde fiber çektiren oldu mu şartları nedir ? Bilgi verebilirseniz sevinirim.
Edit : Gergin bekleyişin ardından sonunda geldiler. Şimdi arkadaşlar kutu üzerinden fiberi verecekler. Kafama takılan nokta şu ben ücretini ödüyorum ama tüm mahalleye açık olmuş oluyor o kutu Türk telekom'un söylediği senin ev ayrıca projelendiriyor kısmı nesi yani şöyle bu hattın ücretini bir şekilde ödeyipte benim ne farkım olacak diğerlerinden.
2.Edit : Kabin bağlantısı yapıldı. Yarın öğleden sonra sinyal verilecek.
3.Edit Mutlu Son : Sonunda bugün gelip modemi ve ont cihazını kurdular. Modem olarak Tp link c5 archer modelini verdiler. Ont olarakta huawei modem verdiler. Hız testi 97-100 mbit arası almaktayım. Onu da ekleyecektim fakat speed test üstünde baktığımda upload error uyarısı alıyorum.
Bu da hız testim.Speedtest üzerinde ki upload sorunu da düzelmiş durumda
Eft'yi Geri çekme kurnazlığı
Arkadaşlar selam,
Forumda'da 1 tane konsol ilanım var. Arkadaş nereden bulmuş numaramı bilmiyorum ama bura dahil letgo ve sahibinden gibi sitelerde satış ilanım mevcut. Arkadaş cep numaramı aradı fotoğrafları istedi gönderdim. Sonra dedim arkadaş gelsin deneyip vereyim kabul etti.Sonrasına direk teslim etmemi istedi. Alıcının gönderdiği arkadaş geldi. Dekontu atmasına rağmen ücret tarafıma geçmedi.Kendisi adapazarında oturuyorum demesine rağmen istanbulda olduğunu öğrendim.Almaya gelen arkadaş parayı gönderip hesaba geçmeden geri çekeceğini itiraf etti.Cihazı teslim etmedim. Muhtemelen bir dolandırıcı veya potansiyel bir tehdit. Elektronik alışverişlerde bu tip durumlara dikkat edilmesi için buraya atıyorum.1000 TL üstü ödemelerde elden nakit veya kredi kartı ödemesi get benzeri bir sistem olmadıkça bir şey alıp satmamak lazım.Ben bu kurnazlıklarına yanmak üzereydim yanmadım.Ama başkasının canı yanmasın diye böyle bir konu açma ihtiyacı hissettim.Kurallara uygun olsaydı cep numarasını da paylaşmak isterdim fakat yasakmış.En azından ismini gösteren bu tarz bir belge paylaşayım işinize yarar diye umuyorum.
İos Appgallery çalıştırma
Selam arkadaşlar.
İphone 8 Plus cihazım var. Cihazımda app gallery üzerinden oynadığım bir oyun vardı.Şimdi amerikanın çine uyguladığı ambargo yüzünden app gallery hiçbir şekilde ios cihazlarda çalışmıyor.
Çalıştırmanın bir yolu varmıdır jailbreak gibi
Bilgisi olan varsa bilgilendirmesini isterim.
Hayırlı ramazanlar.
Net Kesintisi
4k Tv Tavsiyesi
|
İss Tercihi
|
|
|
Son Giriş: 46 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.371
İkinci El Bölümü Mesajları: 97
Konularının görüntülenme sayısı: 85.699 (Bu ay: 3.543)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 360 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware