arkadaşlar konu biraz karışık o yüzden elimden geldiğinde anlatmaya çalışacağım. yapmaya çalıştığım exe dosyasını ekte ekledim. exe yi açtığınızda karşınıza run butonu olan bir form geliyor. amacım kendim vb de bir form yapıp oraya bir buton koyup bu eklediğim exeyi arka planda görünmeden açtırmak ve run yazan butona bastırtmak. böyle bir komut vermek lazım kendi yaptığım formdaki butona. diğer exedeki run komutu başka bir programı açıyor zaten o kısım önemli değil. çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var
tşkler cevaplar için eki siteye ekleyemedim yandexdisk bağlantısı verdim kusura bakmayın
arkadaşlar merhaba. yazılım ve kodlama hakkında çok bilgim yok malesef fakat sizlerden bir yardıma ihtiyacım var. sorum şu
elimde bi program var. birde bu programın full çalışması için ayrı bir exe olan bir crack. cracki açıp run yazan butona tıkladığımda asıl programı açıp full olarak kullandırıyor.
benim yapmak istediğim şu. bir kısayol simgesi olsa ona tıkladığımda crack exesini açıp run butonuna basıp ana programı açtırsa. yani bi nevi makromu oluyor onun gibi bişey. sanırım istediğim bu crack ve programı çalıştırcak ayrı bir kısayol görevi görecek bir exe. bunu nasıl yapabilirim bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. teşekkürler şimdiden yardımlarınız için
Android Tv Uygulama Kaldırma Sorunu ? Philips 50pus7304
philips android tv var. 50pus7304. uygulama yüklüyorum. ana menüde görünmüyor bazıları. misal kesintisiz tv uygulaması. sideload luncher uygulamasnda görüyorum kullanabiliyorum. buraya kadar sorun yok.
fakat bu dediğim uygulamayı tv den kaldıramıyorum. tv nin kendi uygulamalar alanında olmadığı için kaldırda yok. sideload luncher uygulamasında ok a uzun basıncada bişey olmuyor. nasıl kaldırabilriz. bu şekilde kaldıramadığım bir kaç uygulama var.
bir konuda bi arkadaş philips 65pus modeli için şunları yazmış
Programı kurmuş olsak ta Android TV kendi store'undan indirilen programları kurulu olsa bile ana ekranda göstermiyor. Bunun için de imdadımıza Sideload Launcher programı yetişiyor. Playstore'dan bu programı indiriyoruz. Ana ekranda göremediğimiz uygulamaları bu programa girer girmez görüyor, çalıştırabiliyor ya da üzerindeyken OK tuşuna uzun basarak kaldırma işlemini gerçekleştirebiliyoruz.''''
bu konuda bilgisi olan varmı. bu uygulamaları nasıl kaldırırız???
Android tvde nat geo izleme
|
araç 4. vitese geçmiyor bazen
|
Lg stylus 2 plus k 535 ses kısıklığı ve root atamama
|
Lg stylus 2 plus k 535 ses kısıklığı ve root atamama
|
philips 49puk7100 arızalı olan varmı ??
|
şifreli kanallar nasıl zlenir ??
|
şifreli yayınları acma yöntemi varmı
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 39
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 6.389 (Bu ay: 94)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El