Merhaba dostlar ,
Birincil önceliğim malzeme kalitesi , ısınmaması(soğutma) , ekran kalitesi , servis yollarında perişan olmamak.. 15.6 inc düşünüyorum.
Dota 2 , CS:GO , Witcher 3 , Fallout 4 oynayacağım max.
Değerli yorumlarnızı bekliyorum.. Rica etsem sadece link atıp geçmezseniz neden bunu almalıyım şeklinde ufak bir yorum yapmayı fazla görmezseniz sevinirim..
Gününüz güzel olsun..
Arkadaşlar Selam.. Niyetlenmiş olduğum Corsair 4000D Airlflow kasada ne yazıkki 280mm radyatörlerle ram profili çakışıyor.. Sizden rica hava akışı güzel tercihen Beyaz renkli(siyahta olur) önerebilceğiniz bir kasa varmı ? Elimde Fazladan 3x COOLER MASTER SickleFlow 120 White ARGB var. Kullandığım radyatör corsair , ram corsair , kasa corsair (ne hikmetse çakışıyor). Bu nasıl bir amatörlüktür corsair tarafında anlamış değilim gerçekten !
3000 Lira Gaming PC için son 3 parça
Arkadaşlar merhaba , uzun zamandır planladığım oyun bilgisayarımın neredeyse sonuna gelmiş bulunmaktayım.. Lakin son 3 parça kaldı. Kasa , Ram ve İşlemci Soğutucusu..
Sistem şu şekilde ;
10700K
Rog z490-E
Rtx 3080
Corsair Rm850
Bugün itopya'da indirimde gördüm ve fan sorununu hallettim COOLER MASTER SickleFlow 120 White ARGB 3IN1 120mm
Geriye Kasa , Ram ve İşlemci soğutucusu kalıyor.
Kasada Görsele biraz önem veriyorum tavsiyeniz üzere ARGB iyi değerlere sahip RAM ve Hava akışı iyi bir Kasa ve Soğutması iyi argb sessiz bir işlemci sıvı soğutma.
Herkese iyi seneler dilerim şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler.
2200 Lira Bütce Kasa ve Sıvı Soğutma
Arkadaşlar merhaba , Asus z490-e rog strix , 10700K ve Rtx 3080’i kurabilcegim iyi hava akisina sahip ve nispeten kozmetigi guzel bir kasa ariyorum fakat bir turlu bulamadim ..
Corsair 4000X modeli aslinda hosuma gitti lakin ondeki Panel testlerde 8 derece arttiriyor cpu ‘yu .
sizlere sorum su eger sivi sogutucuyu 4000x modelinde kasanin ustune degilde on panele yerlestirsem yeteri kadar hava gelirmi radyatore ,
Tercihen PWM ve Rgb ayarlanabilir fan istiyorum alacagim sivi sogutucu , kasa fan , ekran karti ve klavye senkronize calisinca ortaya guzel birsey cikacak.
Bu baglamda 1000-1200 lira butce pwm ve rgb sivi sogutma tavsiyesi alabilirim , sessizlik benim onemli , kasada oldukca sessiz bir psu da bulunmakta (RM 850)
Kisacasi 2200-2500 lira arasinda kasa ve islemci sivi sogutucusu aramaktayim dostlar , Pwm , RGB , sessizlik ve kozmetik. 3 gundur kafayi yicem umarim yardim edicek birisi cikar simdiden Tesekkurler..
Rtx 3080 için 3000 Lira bütce işlemci tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba. Rtx 3080 kullanıyorum fakat işlemcim beslemeye yetmiyor ve anakart çok basit kaldı. 3000 Lira bütce ayırdım işlemci için. Sizce 10700K'mı yoksa Ryzen mi tercih etmeliyim ?
Türktelekom'dan Vodafona geçerken çıkan fatura
|
MSİ GTX 1070ti Armor nasildir ?
|
Ekran Kartı tavsiyesi 1400 Lira
|
Ekran Kartı Tavsiyesi Bütce 900 Lira
|
AMD sistem topluyorum (2200g)
|
Meslek: Brand Constultant of Jack Daniels Whiskey
İlgi Alanları: Gaming , Spirits , Power Lifting
AsRock AB350 Pro4 (3200 ) - AMD Ryzen 5 2600 - Msi Armor Gtx 1070 ti - Kingston 16GB DDR4 3000MHz CL15 HyperX Predator - Xigmatek X-Calibre 550 W Psu - WD 1TB HDD WD10EZEX 7200RPM - WD Blue 500gb m2 SSD - AeroCool LS5200 (White) - Logitech g300 - Corsair K68 rgb leb - LG 23,8 24MP59G IPS Full HD HDMI GAMING MONITOR - iPhone 8 Space Gray 64gb - Apple Watch series 3 42mm |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 604
İkinci El Bölümü Mesajları: 23
Konularının görüntülenme sayısı: 6.380 (Bu ay: 64)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 141 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware