Apartmana Fiber Bağlantisi basvurusu
Merhaba.
Eskisehirde kentsel donusumden yapilan yeni eve yerlestik. Su an apartmanda internet hizmeti bulunmuyor. Apartmanda ve sokakta altyapi hazir. Yan apartmanlar hali hazirda fiber kullaniyor. Kaldigimiz ev donusumden once de fiber vardi. Ama bina yeni yapildigi icin internet baglantisi tekrardan apartmana yapilmasi gerekiyor. Superonline a apartmandaki cogunluk kisiler basvurdu baglanma icin ama hala internetsiz oturuyoruz.
Bu sureci hizlandirmak icin ne yapmamiz lazim? Ne kadar surer bu surec. Eve insanlarin yerleseli 4-5 ay oldu neredeyse ama adsl bile yok. Hersey hazir halbuki. Kapinin hemen onunde kaldirimda superonline fiber kapagi var yerde.
Yeni ps5 etiketi sorusu
20000 TL altı 65 inc TV Tavsiyesi
20000 TL altında alinabilecek 65 inc tv tavsiyerleriniz nelerdir?
Cok birsey beklemiyorum zaten sadece arayuzu akici olsun ve ekranin gunesli durumda az parlayan ve canli renkler benim yeterlidir. sadece film dizi izlenecektir. cok tvler arasinda fark da gormem ince detaylarina kadar incelemedim. Tecrübeli arkadaşların önerilerini bekliyorum.
TLC 65 inc modellerine bakıyordum ama malzeme panel kalitesi nasıldır memnun eder mi parasına göre
Dairedeki duvar uydu çıkışları çalışmıyor
Önceden kablonet ve kablotv kullanıyordum ama şimdi superonline fibere geçiş yaptım. tv nin dahili uydu alıcısını duvardaki çıkışlara bağladım ama hiçbiri kanal bulmadı. apartman görevlisine sordum binadaki diğer dairelere bir sorun yokmuş.
Kablo tv acaba benim evdeki çıkışları önceden değiştirdiği için şu an duvardaki girişler çalışmıyor olabilir mi? ne yapmam lazım?

Mersinde #60binağaç kesilmek isteniyor.
Arkadaşımın ağzından, Mersin Mezitli ilçesi Davultepe mahallesinde fotoğraflarda bir kısmı görünen 400 dönüm arazi üzerinde dikili #60binağaç küçük sanayi sitesi yapmak için kesilmek isteniyor. Arazi için hiçbir inceleme yapılmadan kapalı kapılar ardında yalan ve hile ile "kıraç arazi" raporu düzenlenip cumhurbaşkanlığından "ACELE KAMULAŞTIRMA" onayı alındı. Arazi için acele kamulaştırma kanununa uyan herhangi bir durum söz konusu değil. Arazi narenciye ve zeytinden oluşan 60 bin ağaç ile dolu. Yapılan planda 400 dönüm arazinin sadece 100 dönümü sanayi sitesi için kullanılırken geri kalanı otel hastane okul cami gibi kamu hizmeti adı altında rant kurbanı olacak. Söz konusu arazinin çevresinde halihazırda lise, ilkokul, cami, sağlık ocağı bulunmakta.
Emlakçılık da yapan küçük sanayi sitesi kooperatif başkanı açıklamasında bize "işgalciler" dedi. Aşağıdaki haritada işaretli kırmızı alanlar tapulu arazilerimiz, sarı çizgi içinde kalan alan ise 2B arazisi. Bizler işgalci değiliz, kendi tapulu arazilerinde nesillerdir tarım yapan, ülkeye döviz girdisi sağlayan çiftçileriz.
Biz sanayi sitesi yapılmasına karşı değiliz, bu plan mersinin gelişmesi için güzel bir adım olabilir ama yeri narenciye bahçelerinin içi mi olmalı? Arazinin 2-3 km kuzeyinde orman bakanlığının arazisi var (burası orman değil, vasfını yitirmiş birkaç zeytin ağacı var) neden bu arazi kullanılmıyor? Çünkü bizim bahçelerimiz denize 1 km uzaklıkta, önü açık, deniz manzaralı. Bu da rantçıların ağzını sulandırıyor. İddialarına göre eski sanayi sitesi şehrin içinde kalmış. Oysa ki yeni planlanan yer de şehrin içinde etrafı yaşam alanı dolu.
Büyük bir siyasi güce karşı çıkmaya çalışıyoruz kimse bizi duymuyor herkes bize sağır oldu. Yerel basından başka kimse ilgilenmiyor herkes koltuk sevdasında. Sosyal medyadan #60binağaç etiketine desteğinizi bekliyoruz. Konuyu da öne çıkarabilir miyiz arkadaşlar lütfen.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/mersinli-ciftcilerden-sessiz-eylem-6251454/

Kablonet yurtdışı sunuculara bağlanma sorunu
Selam arkadaşlar bu sabah cod warzone oynarken birden pingimin 600ms lere kadar çıktığını farkettim. Modem kapatıp açtım ama sorun düzelmedi.
Sonra speedtest te istanbul sunucularında gecikme 8ms civarı idi. Ama sunucuyu amsterdam veya almanya seçtiğimde 500-600ms gecikme süreleri ile karşılaştım. Ve hız da 1 mbitlerden başlayıp sonradan hızlanıyor.
Örneğin türkiye sunuculu bir websitesine (donanımhaber.com) girdiğimde hemen yükleniyor sayfa ama google youtube gibi sitelerde yavaşlık söz konusu.
Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar? Sorun servis sağlayıcı ile mi alakalı?

cod warzone renkler çok soluk
|
ups hakkinda
|
Dark prestige alinir mi?
|
Merhaba arkadaslar. Yarin sokaga cikma yasagini biliyorum ama eskisehirden istanbula gitmem lazim sabahtan. oglen 11-12 gibi eskisehirden ciksam 3'ten sonra istanbula giris yapmayi dusunuyorum. Bununla ilgili bir kisitlama var mi? direk cevre yolundan gidecegim icin sehir girislerinde cevirip ceza kesebilirler mi?
"Even the apocalypse didn't stop us killing one another over ideology."
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.546
İkinci El Bölümü Mesajları: 50
Konularının görüntülenme sayısı: 24.009 (Bu ay: 319)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.264 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun