Getir İstanbul Kart İade sorunu
Merhaba arkadaşlar getirden alışveriş yaptım ve teslimat süresi uzadı ve bu sebeble iptal ettim. Para iadesi istedim yapmadılar istanbul ödeme hizmetlerinde ( istanbul kart ) ile görüşmende iade edebilecekleri konusunda bilgi aldım kendilerine bu konuyu ilettim ama kendileri çek vermekle zorladılar ve tabiki kabul etmemem halinde hesabıma cek tanımlamışlar.KOnuyu Tüketici hakem heyetine devrettim ve sonuç bekliyorum.aranızda bu tur sorunlar yasayanlar varmıdır varsa hangi yolları izlediniz
Kocaelinde Önce Otobüse Sonra Ekmeğe Zam
Kocaeli’deki toplu ulaşım araçları için zam kararı alındı. 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak kararla, Kocaeli'de ulaşıma yüzde 16,7’lik zam yapıldı. Karar ile şehir için toplu ulaşıma 50 kuruşluk zam gelmiş oldu. Zam ile birlikte 3 lira olan şehir içi ulaşım 3 lira 50 kuruşa yükseldi.
Kocaeli’de 230 gram ekmek 2 TL oldu. En son 17 Ocak 2020’de ekmeğin gramajı 280 gramdan 230 grama düşürülmüş, fiyatı değişmeyerek 1,75 TL'den satılmıştı.
koacelinde ulaşım ekmek derken herşey zamlanıyor ama hiç ulusal basında yayınlanmıyor istanbulda olsa gündem olurdu
Comnete Geçtim
Merhaba arkadaşlar comnet bu gun geçtim geçmeyi düşünenler olabilir diye deneyimlerimi paylaşıp sizlerinde deneyimleri ile geçmek isiyen arkadaşlar yol gösterici olur
herkeze hayırlı forumlar
TTNET girişe kadar bağlantı ( telefon kutusu girişteki ) yapıyor eve siz çekiyorsunuz
ben 35 mbps olandan aldım modem hariç 134 tl ödedim 1 aylık abonelik dahil ocak ayının 12 de ödedim 25 ttnet hattı bagladı bugun yani 26 da internetim aktif oldu
yaptıgım hız testleri
bilf
Bilgisayarla telefon arasında 7-10 mbps degişme oluyor sanırsam sebebi pci-e wifi kartdan kaynaklanıyor suanlı kopma donma daha olmadı
Merhaba arkadaşlar elinde ttnetin modemı var internette araştırıp buldugum ayarları yaptım ama wan portundan internete bağlanamadım yardımlarınızı beklıyorum gündüz işte oldugumdan cevap veremıyorum şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşlar fiber destekli bir modem arıyorum .İstedigim teknik özellikler
dual bant
usb 3 port hdd server media sunucu için
en az 2 cıkışı olan
münkünse gb/s modem yada 500 mb/s ve üzeri hıza sahip
fiyat olarak 800 tl kadar bir model bakıyorum bulundugum ev 135 m2 ( 27x5 m'2 ) iyi sinyal verebilecek bir modem tavsiye ederseniz sevinirim kolay gelsin
Halamın durumu konu gerçekten ciddi
|
MLC SDD ile NVMe SDD Fark
|
2000 tl kadar telefon önerisi
|
N11 bozuk Ürünün Arkasında Durmuyor
|
M2 Den Boot Destekli Anakart Tavsiye
|
Meslek: Tekniker
İlgi Alanları: PC
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 644
İkinci El Bölümü Mesajları: 51
Konularının görüntülenme sayısı: 7.861 (Bu ay: 68)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 457 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware