Manuel Terapi Güvenli mi?
Spor yaparken belimi sakatladım. Sizce https://mterapi.com/ameliyatsiz-bel-fitigi-tedavisi-nedir-nasil-yapilir/ gibi tedaviler güvenli mi? Kayropraktik iyice ünlü olmuşken alternatif tıp artık güvenilir olabilir mi?
Bilet.com Adresi Güvenilir mi?
Uygun fiyatlı uçak biletleri için buldum ancak site güvenilir mi bilmiyorum, deneyen var mı?
Asus 970 Pro Gaming Aura Ram MHz? CL?
Başlıktaki anakart için sizce 2133 MHz CL11 RAM mi? 1600 MHz CL9 RAM mi?
Asus 970 Pro Gaming Aura Ram MHz?
Arkadaşlar 1600 MHz RAMlarim bozuldu bende BIOS a bakıp neleri alabilirim dedim ve 2133 MHz RAM aldım. Şimdi BIOS da ve Windows da 1600 MHz yazıyor ve arada mouse takılıyor. Stabil hale getirmek için 2133 seçmem ya da oc yapmam lazım sanırım ama ben acaba iade edip 1600 MHz mi alsam diyorum. Sizce?
Xbox Series S 4K Tv Yeşil Çizgi Çıkıyor. ❓
Yeni aldığım xbox series s televizyonda 30-45 dk görsel bir oyun oynandıktan sonra ana ekrana dönülürken ya da oyun değiştirirken yeşil çizgi beliriyor. Sırf bunun için bilgisayar monitörüne aynı hdmi kablo ile takılarak denendi (kutudan çıkan kablo) ve aynı süreler oynandıktan sonra bilgisayar monitöründe böyle olmuyor. Acaba 4k tv ekranlarında gpu çok mu zorlanıyor, yoksa xbox arızalı mı? Zaman zaman daha kalın geliyor.
R9 270'den sonra ki kart?Lütfen bana fikir verin
|
Lütfen yardımcı olun [sm=s20.gif]
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.443 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar