Youtube incelemelerinde 4070li olarak bu modeli önerdiklerini gördüm arkadaşlar yazın 3-4 ay normal olarak kullanıcam sonrasında kış aylarında monitöre bağlı kullanıcam daha önce monster kullandım malzeme kalitesi falan hoş değildi msida durum nasıl?
Not uygulaması önerisi
Arkadaşlar macOsta bu sağ üstteki çubukta çıkacak basınca aşağı kaydırıp notu gösterecek tarzda bir uygulama var mı? Kendi not uygulamasının pratik olmadığını düşünüyorum anlık bakabileceğim bir uygulama arıyorum
Laptop Tavsiyesi
World of Warcraft Minimum Requirements
- Operating System – Windows 7 64-bit
- CPU – Intel Core i5-760 or AMD FX-8100 or better
- GPU – NVIDIA GeForce GTX 560 2GB or AMD Radeon HD 7850 2GB or Intel HD Graphics 530 (45W TDP)
- Memory – 4 GB RAM (8GB for integrated graphics such as Intel HD Graphics series)
- Storage – 70GB available space 7200 RPM HDD
- Internet – Broadband internet connection
- Input – Keyboard and mouse required. Other input devices are not supported.
- Resolution – 1024 x 768 minimum display resolution
Sadece bu oyunu açacak laptop önerisi yapabilir misiniz arkadaşlar aslında gaming laptop olmayanların da açabileceğini düşünüyorum
Ssd önerisi
Arkadaşlar anladığım bir konu değil uyar uymaz rastgele almayayım şuan 1 tane sata ssd takılı yetersiz geldiği için 500 gblık bir ssd almayı düşünüyorum anakartımın modeli bu ASUS EX-H410M-V3
5500 tl bütçeye hazır sistem
şunu düşünüyorum arkadaşlar pek anlamıyorum açıkçası oyun için kullanacağım wow ve valorant oynuyorum sadece
Rus hesabındaki token
Rus hesabımda token ve balanceda bakiye kaldı bunu bu hesap dışında kullanmamın bir yolu var mı arkadaşlar?
Gümrük süreci hakkında
Arkadaşlar cihazlar gümrükte ne kadar duruyor ortalama önceki alışverişlerinden bilgisi olan var mı? Bugün İstanbula giriş yaptı aldığım ürün tahmini bir teslim tarihi gözükmüyor şu an ne Apple sitesinde ne de Ups'te.
Apple'dan geçici cihaz alan var mı?
|
Chrome için çeviri eklentisi
|
Swap cihaz için hakem heyetine başvurmak
I'm an angel of the lord.
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.669
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 35.276 (Bu ay: 515)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.658 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic