Ankaragücü - Fenerbahçe Maçı Hakkındaki Görüşlerim
Maç sonu analizim (Skora göre değil oyuna göre tarafsız bir analizdir)
Takım maçın başında daha bismillah demeden Sosa'nın kritik hatasıyla çok kötü bir başlangıç yaptı.Sonrasında ise bir türlü istediği oyunu oynayamadı ve bu bölümde Ankaragücü 2. golüde bulabilirdi.Özellikle bu kadar yetenekli takımın ilk 35 dakikadaki oyunu kabul edilemez derecede kötüydü.Daha sonra ise beni en çok şaşırtan olay yani sadece Klopp gibi hocalarda gördüğüm dakika 35'te oyuncu değişikliği yaptı ve o değişikliğin başrolü Ozan golü atınca Emre adeta direk yaptığı değişiklikle skoru almış oldu.Bu değişiklikle beraber şunuda anlamış oldukki bu takımda Mesut, Sosa, Pelkas, İrfan oynayacaksa onları oynatacak isim Ozan Pogba'dır bunu bir kere daha görmüş olduk.
2.yarıda ise takım herkesin beklediği oyunu oynamaya başladı ve bu süreçte anladıkki gerçekten biraz şans olacak ve bu bölümde en az 5 tane çok net pozisyon kaçtı.Özellikle bu maç Mesut'u çok daha iyi gördüm.Bi pozisyonda bomboşken Valencia verse karşı karşıyaydı büyük ihtimal yazardı yine bir başka pozisyonda Ozan'a harika bir pas verdi Ozan kaçırdı.Aslında Mesut yine elinden geleni yapıyor ancak eskisiyle fark bundan önceki takımlarında bunları kaçırmıyorlardı veya Mesut boşken o pasları Mesut'a atabiliyorlardı.Yine geçen maçtada Mesut'un çok net 1-2 pası değerlendirilememişti hatta yine Mesut bomboşken Valencia atamamıştı.Yani biraz kalite eksikliği onu skor desteği olarak zorluyor.
Gelelim Emre'yi eleştireceğim kısma ya ne güzel dakika 35'te efsane bir değişiklik yapıp o değişiklikle golü bulmuşsun.2. yarı desen takım kendine gelmiş üst üste goller kaçırmışsın.Ya hocam o değişiklikler nedir gözünü seveyim.Osayi, Cisse, Thiam şimdiye kadar ne yaptıki bundan sonra ne yapacak.Sevgili Hocam,
Büyük hocalar oyuna göre değişiklik yapar sen kötü oynasan eyvallah ama 2. yarı kaçanın haddi hesabı yok gelmişsin daha 1 dakika önce Mesut'un müthiş pasıyla Ozan çok net gol kaçırıyor ikisinide oyundan alıyorsun.Yetmiyor Pelkas 2 tane çok net pozisyona girmiş öyle veya böyle kaçırsa bile girmiş o pozisyona gitmişsin onuda çıkarıyorsun.Benim şu 8 haftada Emre'de açıkçası gördüğüm tek sıkıntı ne zaman oyuncu değişiklikleri yapsa gerçekten takım geriliyor.Yoksa Gustavo'yu kesmesi, bugün dakika 35'te değişiklik yapması, ilerde yetenekli topu seven futbolcularla oynaması bunlar gerçekten önemli işler.Ancak dediğim gibi hem bundan önceki maçlar hem de bugünkü maçtaki değişiklikler gerçekten her seferinde değişiklik konusunda sınıfta kalıyor.
Açıkçası bugün hiç değişiklik yapmasa Pelkas, Mesut, Ozan sahada kalsa daha rahat golü bulurduk.Çünkü Emre hocanın anlaması gereken bugün bu futbolcular sahadayken pozisyona giriyorduk 2. yarı ama kaçırıyorduk.Yani giremesek anlarımda takım 2. yarı tıkır tıkır oynarkende sana tüm sene bi fayda sağlamamış Cisse, Thiam gibi adamlar oyuna alınmaz.
Diceklerim bu kadar herkese hayırlı kandiller..
Erol Bulut'un kalmasımı, gitmesimi daha büyük risk ?
Soru başlıktaki gibi arkadaşlar.Sizce sezonu Erol Bulut ile tamamlamamız mı yoksa yolları ayırıp yeni hoca almamız mı daha büyük risk ?
Ferdi Kadıoğlu'nun Kıymetini Bilmiyoruz !
Benim bu takımda en çok üzüldüğüm futbolcu Ferdi Kadıoğlu'dur.Biz bu adamın kıymetini bilmiyoruz.Bunun zararını ise hem biz hem o görüyor.Ama asıl en çok kendisi görüyor.Kendisi inanılmaz yetenekli bir futbolcu.
Bu adamı Hollanda Futbol Federasyonu gelecekleri olarak görüyordu.Hatta Fenerbahçe'ye gelmesini bile istemediler.Çünkü bu adam 4 sene önce sadece 17 yaşındayken NEC Nijmegen takımıyla Hollanda 2. Liginde tam tamına 7 gol 12 asistlik müthiş bir performans sergiledi.
Daha sonra ise Fenerbahçe takımına geldi ve koskoca 1 sene oynatılmadı ve o koca 1 sene boşa gitti.Geçen sezon ise o çok kötü sezonda öne çıkan isimlerdendi ve 10 maç süresinde 8 gole katkıda bulundu.
Tam artık dedikki bu sene Ferdi'nin senesi bu sene ise bulduğu şansları hep sağ kanatta yani kendisine ters bir mevkide oynadı ve bir türlü istenen performansı gösteremedi.Çünkü Ferdi sol kanat ve forvet arkası arasında ters ayak oynayarak yeteneğini gösteren bir isim.Ama siz onu sağ kanata koyarsanız eğer ondan verim alamıyorsunuz.Ya adamın Erol Bulut yüzünden Transfermarkt'ta şuanda mevkisi sağ kanat gözüküyor şaka gibi
Beni en çok üzen ise adam sağ kanatta oynayamıyor bu çok net belli ama taraftarımızdan kimse çıkıpta adam sağ kanatta yapamıyor demiyor.Direk çöp diyor.
Ferdi için hala geç değil inşallah bu sezon bizden ayrılırda o beklenen patlamayı yapar.Çünkü burada yılları heba oluyor ve buna gerçekten çok üzülüyorum.
Forumda kendimde dahil kimsenin imzası gözükmüyor ?
Arkadaşlar başlıktada yazdığı gibi kendimde dahil kimsenin imzası bende gözükmüyor.Bu forumla ilgili bir sorunmu yoksa benim bilgisayarımdamı sorun var ?
Şimdiden Teşekkürler
|
|
Hiç Hazır Oyun Sistemlerini Kullandınız mı?
|
|
'' FM Whatsapp Grubu ''
|
Nasıl bir taktik kullanıyorsunuz ?
|
Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir.
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.515
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 13.747 (Bu ay: 152)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 944 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor