Laptop açılmaya çalışıyor ama açılmıyor
|
Uyduda bazı kanallar takılıyor
Arkadaşlar merhaba
Evde 3 tv uydu kullanıyoruz. (2samsung, 1Vestel 50U9510 ) Bütün tvlerde Habertürk, HT Bloomberg, Halktv, TVnet böyle sayılı kanalar takılıyor. Özellikle Vestel olanda daha çok. Bazı kanalları böyle sorunlu izlememizi sebebi ne olabilir?
Teşekkürler
Samsung ue48h6470 ses var görüntü yok
Merhabalar
Samsung ue48h6470 televizyonum izlerken görüntü gitti. Sadece ses var, siyah ekran ve ledler yanmıyor. Servis geldi baktı panel arızası dedi. 4bintl istedi.
Televizyonu çöpe atmadan içini açıp kurcalamak istedim.
İlginçtirki anakarttan T-con kartına giden flexi çıkarınca simsiyah ekran ama ledler yanıyor.
T-con flexini takıp panelin 2 adet olan flexini çıkarınca ledler yanmıyor.
Sorun panel yerine T-con'da olma ihtimali var mı acaba?
Teşekkürler
Gömme Rezervuar Su Kaçırıyor
Arkadaşlar merhaba
Tuvalette 25 yıllık gömme sifon var pucci marka. Flatör beyaz plastik kırılmış su kaçırıyor. Servise sorduğumda beyaz parça ve contası için 600tl fiyat verdi :) Bunu en uygun şekilde nasıl çözebilirim? Başka marka birşey uyduramaz mıyım? Yada duvar kırmadan kapağıyla fln iç sistem komple başka markaya çeviremezmiyim?
Teşekkürler
Arçelik buzdolabı motoru çalışmıyor
|
iPhone 6s Plus recovery mode'tan çıkmıyor
UFO rezistan teli
Arkadaşlar merhaba
UFO 2900-3200watt ısıtıcım var ama bozuldu. Rezistans teli kopmuş gibi gözüküyor dışından. Isıtıcıdan camı çıkardım ama içini açamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Metal başlığı çıkarmaya çalıştım ama kıpırdamıyor bile. Nasıl açılıyor içi bulamadım.
Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba
Bosch Logixxx 8 sensetive makinamız var. Makina su alıyor, tam kazan dönmeye çalışırken evin sigortasını attırıyor. Servis geldi baktı 1200tl motor değişimi lazım, tamiri olmuyor motorun dedi. Sizce tamiri olur mu? Ne arızası olabilir motorun?
teşekkürler
Arkadaşlar merhaba
Yıllardır kullandığımız Alarko Serena 32kw kombiyi artık emekli etmeye karar verdik :)
Ev 2 kat yerden ısıtmalı. Yerden ısıtma olduğu için Serena ile yerlerin ısınması 6 saati buluyordu. Üst kata gelen sıcak su basıncı çok iyi yüksek değildi.
Cihazdan en önemli beklentim arıza çıkarmaması ve servisinin uygun olması :)
Eca ve Demirdöküm arasında kaldım. Ürünler tam yoğuşmalı.
1- ECA Proteus Premix 35 (5550TL) https://www.eca.com.tr/isitma-sogutma/kombiler/yogusmali/proteus-premix
2- ECA Confeo Premix 35 (6800TL) https://www.eca.com.tr/isitma-sogutma/kombiler/yogusmali/confeo-premix
3- Demirdöküm Nitromix 35 (5800TL) https://www.demirdokum.com.tr/urunler/nitromix-duvar-tipi-hermetik-yogusmal-kombi-13952.html
ECA'nın Proteus ve Confeo arasındaki fark biri tek biri çift eşanjör olması herhalde. Siz hangi modeli önerirsiniz?
Teşekkürler
Aracın boyasında siyah noktalar
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 197
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 25.079 (Bu ay: 596)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 37 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri