TÜRK TELEKOM ZYXEL MODEM KULLANICI SINIRI
Merhaba arkadaşlar iş yerimiz için Türk Telekom'dan taşınabilir internet aldım, içerisine sim kart takılan Zyxel WAH7601 modem geldi. Taşınabilir, kendinden bataryası var, elektrik olmasa bile 7-8 saat kullanılabilir gayet güzel bir alet ama maalesef 10 kullanıcıdan fazlasına izin vermiyor. İş yerimizde altyapı olmadığı için mecburen bu şekilde bir internet almak zorunda kalıyoruz daha önce de aynı şekilde Turkcell vardı onun modemi Huawei markaydı öyle bir sınır yoktu.
Şimdi sıkıntı şu ki ben bunu bilerek aldım ama arkasına bir access point bağlarız interneti oradan dağıtırız böylelikle 10 kullanıcı sınırına takılmayız diye düşündüm ama sistem öyle yürümüyormuş maalesef. İnterneti access point üzerinden dağıtsam bilie ip yi ana modem atadığı için işin sonunda 10 kullanıcı sınırına takılıyoruz.
Öyle çok bir network bilgim yok, bu 10 kullanıcı sınırını aşmanın bir yolu var mıdır ?
Uzaktaki ağa bağlanma ???
|
|
|
|
Farklı terimler, tek bir toplam yapabilecek var mı ?
|
G330 - G301 hangisi ? Acil...
|
Bildiğiniz sağlam bir diyet var mı?
|
|
TTNET Tilgin modemin kablosuz menzilini arttırmak
|
Meslek: Öğrenci-Ziraat Mühendisliği
Referans mı istedin? Hangi birisini sayıyım? yildizdan cemalefendiye arbiterden ataruza ondan buna şundan obürüne sayısız alışverişim var... |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.799
İkinci El Bölümü Mesajları: 511
Konularının görüntülenme sayısı: 111.346 (Bu ay: 1.722)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 129 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic