Kral KR-303 BİEN 200 hortumlar hakk
Merhaba yeni kral marka > KR-303 BİEN 200 triportör aldım motor kısmında iki tane hortum boşta duruyor boşta mı kalmalı bilgisi olan var ise cevaplayabilir mi şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşlar
Aracımda dikiz aynasına takılan ekrandan var geri kamerası arızalandığı için yeni kamera aldım eski kameram 5 pinli yeni aldığım ise jacklı model reimdeki gibi
Yeni aldığımda resimlerdeki gibi ben bu kamerayı çalıştırmam için hangi kabloları birbirine ek yapmalıyım.
Merhabalar
Hikvision marka kamera setim var bilgisayarımdan uzak bağlantı ile ivms 4200 programını kullanıyorum ama bu programı kullanırken çok fazla hata veriyor kendi sitesinden yeni yazılımı yükledim şimdi neredeyse hiç izlenmiyor ayar yapılamıyor playback yapılamıyor.
İvms 4200 open sdk string error 525416 ve 502027-525416 hataları yanı sıra ivms 4200 video.c.exe (1602) hataları çıkıyor.iVMS-4200 V3.9.1.4E versiyonu yüklü Cloud P2P ile bağlanıyorum mobil uygulamadan izlerken de sorunlar oluyor ama pc programı kadar olmuyor.
Uzaktan müdahale edebileceğim başka bir program veya bu programda ayar yapabileceğim bir çözümü var mı?
Şimdiden teşekürler.
Vestel TV ses kendi kendine açıyor ve kısıyor
Merhaba Vestel 48fd7300 TV i ilk başlarda kendi kendine ses kısıyor du kumanda dan olduğunu düşündüm kumandanın pilini çıkartım ses kısmaya devam ediyor du bir süre sonra ses kısma yerine ses açmaya başladı şimdi sürekli ses açıyor sorun nereden kaynaklı olabilir
HDD yı Ssd ile değiştirdim laptop çalışmıyor
Merhabalar bende yaklaşık 10 yıllık Casper marka laptopuma ssd taktım sıfırdan Windows 10 u kurdum açmışken fanı temizledim sorunsuz çalışıyor du ertesi gün açmak istediğimde hiç bir şekilde açılmıyor ve şarj almıyor acaba sorun ne olabilir sorunu nasıl çözebilirim
Yapılan işlemler ssd değişimi fan temizliği win.10 kurulumu
DisplayPort TV'ye aktarım sorunu
|
2. Arac sigorta hakkında
|
tavan dekoru
|
Megane 2 deki sorunlarım
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 91
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 13.411 (Bu ay: 335)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası