Wanbo Mozart 1 Pro Projeksiyon Cihazı
Wanbo Mozart 1 Pro Android TV L1 Lisanlı Projeksiyon Cihazı

Wanbo Mozart 1 Pro Projeksiyon Cihazı
Bir aylık ilk kullanım izlenimlerim;
+ Sinema ve maç izlemek için kullanıyorum. Renkler ve parlaklık güzel.Sinema ve maç keyfini inanılmaz artırıyor.
- Duvarımın rengi koyu yeşil olması nedeniyle perde almak zorunda kaldım. Perde ile birlikte istediğim görüntüyü aldım. Beyaz duvarınız varsa perde almayabilirsiniz.
+ Isınma sorunu yok. Saatlerce izlemenin sonunda bile cihazda aşırı bir ısınma göremedim.
- Kumandasını beğenmedim. Kaliteli pil takmama rağmen algılaması çok güçlü değil.Kumandanın küçük olması güzel ama tuşları kötü.
- Menüleri kullanımı pratik ama takılma var.İlerleyen zamanda artacaktırda, oda android olmasından dolayı. Sistem belleği düşük gibi.Keşke 4/64 olsaymış.
- Cihazın yukarı aşağı yön ayarı olsa daha iyi olurmuş. Ön ayak yetersiz. Önünü kaldırmak için kitap koyuyorum :(
+ Kablo uzunluğu yeterli.
+ Netflix, Youtube, Amazon prime, Bein Connect, Downloader, iptv, medya oynatıcı, görüntü yansıtma vb. uygulamaları mevcut. Yeterli uygulama var.
+ Lisanslı olması güzel.
+++ Genel anlamda cihazı iyiki almışım dedim ve memnunum. Piyasada bu fiyat aralığında ve özelliklerde alınabilecek en iyi cihaz bence. Tavsiye ederim.
- FİYAT: 16.000 TL -19.02.2025 tarihinde Hepsiburada.com.dan aldım.
- PARLAKLIK: 900 ANSI lümen (1100-1350 CVIA) -Parlaklık iyi ama biraz daha fazla olabilirdi. Kötü de değil.
+ KAPALI OPTİK ÜNİTE: VAR -Bu cihazın diğer eş değer cihazların önüne çıkaran en önemli özelliği işte bu. ilerleyen dönemde toz sıkıntıları ile uğraşmamak için büyük bir avantaj.
+ GOOGLE LİSANSI: VAR - GOOGLE TV -menüleri güzel ve sade.
+ KONTRAST ORANI: 3.000/1 -yeterli
- HDR 10: YOK
+ SES ÇIKIŞI: 2 x 8w -ses mükemmel. kaliteli bir ses çıkışı var. Etkileyici.
- AĞIRLIK: 3.30 kğ -daha hafif olabilirdi. bu tarz bi cihaz için bence ağır.Kasa malzemesi kaliteli.
+ YANSITMA BÜYÜKLÜĞÜ: 55-120 -yeterli
- FAN SESİ: (38-41db) -biraz yüksek ama beni rahatsız etmedi hiç. cihaza odaklanılmadığı için sıkıntı değil bence.
- SİSTEM BELLEK : 2 GB - 16 GB -android tabanlı cihaz için yeterli değil. cihazın bence en zayıf yönü bu.
+ FİZİKSEL ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920*1080
+ IŞIK KAYNAĞI ÖMRÜ: 30.000 SAAT
+ OTOMATİK ODAKLAMA: VAR -otomatik ve manuel ayarlabiliyor.pratik
+ OTOMATİK KEYSTONE DÜZELTME: VAR -otomatik ve manuel ayarlabiliyor.pratik
+ AKILLI ENGEL KAÇINMA: VAR -otomatik ve manuel ayarlabiliyor.pratik

Wanbo Mozart 1 Pro Android TV L1 Lisanlı Projeksiyon Cihazı
kitapseç.com'dan uzak durun!
|
Çin'den Forma aldım. Üzerinde Made in Turkey Yazıyor :)
|
Millenicom Netflix Sorunu Yaşadım.
|
Hangi LG Klima Modelini Alayım?
|
|
|
Tvboxlar için güncel indirim kodu veren site
|
10 model Android tv arasından tavsiyeniz hangisi olur?
|
|

Son Giriş: 18 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 29 dk.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.301
İkinci El Bölümü Mesajları: 23
Konularının görüntülenme sayısı: 62.216 (Bu ay: 737)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 285 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar