Türk Telekom Boş Port Yok Sorunu
merhabalar arkadaşlar, 2 ay önce taşındığımız için internet naklettirmek istedik ama yeni adresinizde boş port yok dedi türk telekom. o gün bugündür elli tane yere yazdık, çizdik ama en ufak bir gelişme yok. bu sorunu yaşayan arkadaşlar acaba bu sorunu nasıl çözdüler nasıl bir yol izlemek lazım. anlaşılan bu sorun devam edecek mobil faturamız da internet kullanımından ötürü bin tl'yi geçti. acaba türk telekom altyapısı olmadan başka şekilde internet kullanabilir miyiz. bilgisi olan aydınlatacak olan birisi olursa çok sevinirim.
Arkadaşlar merhaba. 6 yıldır oturduğum evde ev sahibim bana kira tespit davası açtı. Mevcut kiraya yüzde 150 zam önerdim kabul etmedi. Kendisinin talep ettiği zam oranı yüzde 350. Ve dava açtı. Sözleşme yenileme tarihimiz 1 kasım. Sorum şu. Ev sahibi bana ihtar çekmedi. 20 ekimde dava açmış görünüyor e devlette. Arabulucu süreci başladı. İş davaya kalsa ve mahkeme bir kira bedeli belirlese; belirlenen bu bedelin başlangıç tarihi ne kabul edilecek 1 kasım 2023 mü yoksa bir sonraki yıl mı umarım sorumu doğru aktarabilmişimdir. Bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.İyi akşamlar...
Arkadaşlar merhaba Bahçelievler’de Bayadır ev arıyorum satın almak için. İki ev arasında kaldık. Bir tanesi zafer mahallesinde biri de Fevzi çakmak. Çok Bahçelievler’i bilmiyorum farklı şehirde yaşıyorum. Bu mahalleler nasıldır acaba bilen var mı. Veya Bahçelievler’de başka mahalleler tavsiye edebilecek olan var mı. Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba, kredi kartı aidat ücreti ile ilgili tüketici hakem heyetine iki ay kadar önce başvuru yaptım. Başvuru yapar yapmaz yapı kredi’den bir mail aldım. Hülasa mailde “şikayetinizi geri çekin aleyhinize olursa masraf vs alırız” diyordu. Şimdi heyet kararını açıkladı ve beni haklı buldu. Yapı kredi yine mail attı ve heyet kararına rağmen ödeme yapılmayacağını, alınan ücretin yasal olduğunu söylüyor. İnternette araştırdım bu banka benzeri durumlarda aynı şekilde insanlara ödeme yapmamış. Sorum şu: bu noktada benim yapabileceğim ne var. Heyet kararını uygulatıp, paramı alabilmem için ne yapabilirim.
Cevaplayan arkadaşlar olursa çok sevinirim. Çok teşekkürler.
|
Paramı Alabilme Şansım Olur Mu?
|
AirFiber - İzmir
|
|
|
Nakilde TTNET Altyapı Sorunu
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 52
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.581 (Bu ay: 171)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar